ירון שלו, השף והבעלים של מסעדת טוטו, מונה לתפקיד השף הראשי של חברת התעופה אל על, ויוביל את תחום הקולינריה בתפריטי החברה המוגשים במטוסים – בכל מחלקות השירות: תיירים, עסקים וראשונה. לשם כך יגבש שלו תפריטים חדשים לארוחות בכל טיסות אל על בארץ ובעולם.
אמיר רוגובסקי, סמנכ"ל שירות ולקוחות באל על, אומר: "הבחירה בירון שלו נעשתה כחלק ממהלך אסטרטגי לשיפור השירות והמוצר במטוסים. ירון הוא אחד השפים המובילים בישראל, ואנו שמחים מאוד על הצטרפותו למערך השירות של אל על. אנו בטוחים כי ניסיונו העשיר וכשרונו ישדרגו את החוויה הקולינרית המוגשת לנוסעי אל על".