fbpx

שקיקי בצק במלית גבינת מוצרלה

מצרכים לבצק:2 כוסות קמח50 גרם חמאה1/2 כוס מים1/2 כפית מלח1/2 כפית אבקת מרק בצל אוסםקורט פלפל שחור גרוס טרילמלית:חבילת אצבעות גבינת מוצרלהלקישוט:גבעולי בצל ירוקאופן ההכנה:בקערה בינונית ללוש את כל רכיבי הבצק לבצק חלק ורך. להשהות לחצי שעה.לרדד את הבצק לעלה דק.לקרוץ מהבצק עיגולים בקוטר 1/2 7 ס"מ.לפרוס כל אחת מאצבעות המוצרלה ל- 6 פרוסות שוות. במרכז כל עיגול בצק להניח פרוסת מוצרלה. לאסוף את שולי עיקול הבצק לצורת שק קטן.לסגור את השק בתנועת סיבוב, כדי שלא ייפתח בטיגון. להכין שקים מכל עיגולי הבצק.לחמם בסיר שמן עמוק עד שנוצרות בועות קטנות. להכניס לשמן עם ידית כף עץ.לטגן כ- 8 שקיקי בצק בכל פעם. להעביר למגש מרופד בנייר סופג. לקשט עם בצל ירוק ולהגיש.להכנה מראש:להכין את שקי הבצק עד שלב הטיגון, לשמור במקרר או במקפיא, ולטגן סמוך להגשה. מירי זורגר
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים לבצק:
2 כוסות קמח
50 גרם חמאה
1/2 כוס מים
1/2 כפית מלח
1/2 כפית אבקת מרק בצל אוסם
קורט פלפל שחור גרוס טרי

למלית:

חבילת אצבעות גבינת מוצרלה

לקישוט:
גבעולי בצל ירוק

אופן ההכנה:
בקערה בינונית ללוש את כל רכיבי הבצק לבצק חלק ורך.
להשהות לחצי שעה.
לרדד את הבצק לעלה דק.
לקרוץ מהבצק עיגולים בקוטר 1/2 7 ס"מ.
לפרוס כל אחת מאצבעות המוצרלה ל- 6 פרוסות שוות.
במרכז כל עיגול בצק להניח פרוסת מוצרלה.
לאסוף את שולי עיקול הבצק לצורת שק קטן.
לסגור את השק בתנועת סיבוב, כדי שלא ייפתח בטיגון.
להכין שקים מכל עיגולי הבצק.
לחמם בסיר שמן עמוק עד שנוצרות בועות קטנות.
להכניס לשמן עם ידית כף עץ.
לטגן כ- 8 שקיקי בצק בכל פעם.
להעביר למגש מרופד בנייר סופג.
לקשט עם בצל ירוק ולהגיש.

להכנה מראש:
להכין את שקי הבצק עד שלב הטיגון, לשמור במקרר או במקפיא, ולטגן סמוך להגשה.


מירי זורגר

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר