שקיקי תפוחים מקמח מלא

מצרכים:2 כוסות קמח מלא3/4 כוס מים1/2 כוס שמן1 כפית סוכר למלית:4 תפוחי גרנד קלופים וחתוכים לקוביות קטנות50 גר' חמאה או מרגרינה2 כפות סוכר חוםמעט קינמוןאופן ההכנה:תחילה הכינו את התפוחים:במחבת כבדה המיסו חמאה הוסיפו את התפוחים וטגנו תוך כדי ערבובלאחר השחמה קלה הוסיפו סוכר חום וטגנו 4 דקות נוספותכסו את האש וצננו לטמפרטורת החדרהכינו את הבצק:ערבבו את המצרכים לבצק רך ונוח לעבודהרדדו וקרצו עיגולים בקוטר 7 ס"מ הכנת השקיקים:שימו במרכז כף מלית וסגרו לשק הניחו בתבנית מאפינס מיניאפו בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דקות או עד להשחמההשקיקים מעולים בהקפאהמירי זורגר

מצרכים:
2 כוסות קמח מלא
3/4 כוס מים
1/2 כוס שמן
1 כפית סוכר

למלית:
4 תפוחי גרנד קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
50 גר' חמאה או מרגרינה
2 כפות סוכר חום
מעט קינמון

אופן ההכנה:
תחילה הכינו את התפוחים:
במחבת כבדה המיסו חמאה
הוסיפו את התפוחים וטגנו תוך כדי ערבוב
לאחר השחמה קלה הוסיפו סוכר חום וטגנו 4 דקות נוספות
כסו את האש וצננו לטמפרטורת החדר

הכינו את הבצק:

ערבבו את המצרכים לבצק רך ונוח לעבודה
רדדו וקרצו עיגולים בקוטר 7 ס"מ

הכנת השקיקים:
שימו במרכז כף מלית וסגרו לשק
הניחו בתבנית מאפינס מיני
אפו בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דקות או עד להשחמה

השקיקים מעולים בהקפאה

מירי זורגר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר