fbpx

שקיקי תפוחים מקמח מלא

מצרכים:2 כוסות קמח מלא3/4 כוס מים1/2 כוס שמן1 כפית סוכר למלית:4 תפוחי גרנד קלופים וחתוכים לקוביות קטנות50 גר' חמאה או מרגרינה2 כפות סוכר חוםמעט קינמוןאופן ההכנה:תחילה הכינו את התפוחים:במחבת כבדה המיסו חמאה הוסיפו את התפוחים וטגנו תוך כדי ערבובלאחר השחמה קלה הוסיפו סוכר חום וטגנו 4 דקות נוספותכסו את האש וצננו לטמפרטורת החדרהכינו את הבצק:ערבבו את המצרכים לבצק רך ונוח לעבודהרדדו וקרצו עיגולים בקוטר 7 ס"מ הכנת השקיקים:שימו במרכז כף מלית וסגרו לשק הניחו בתבנית מאפינס מיניאפו בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דקות או עד להשחמההשקיקים מעולים בהקפאהמירי זורגר
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
2 כוסות קמח מלא
3/4 כוס מים
1/2 כוס שמן
1 כפית סוכר

למלית:
4 תפוחי גרנד קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
50 גר' חמאה או מרגרינה
2 כפות סוכר חום
מעט קינמון

אופן ההכנה:
תחילה הכינו את התפוחים:
במחבת כבדה המיסו חמאה
הוסיפו את התפוחים וטגנו תוך כדי ערבוב
לאחר השחמה קלה הוסיפו סוכר חום וטגנו 4 דקות נוספות
כסו את האש וצננו לטמפרטורת החדר

הכינו את הבצק:

ערבבו את המצרכים לבצק רך ונוח לעבודה
רדדו וקרצו עיגולים בקוטר 7 ס"מ

הכנת השקיקים:
שימו במרכז כף מלית וסגרו לשק
הניחו בתבנית מאפינס מיני
אפו בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דקות או עד להשחמה

השקיקים מעולים בהקפאה

מירי זורגר

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר