מצרכים:
2 כוסות קמח מלא
3/4 כוס מים
1/2 כוס שמן
1 כפית סוכר
למלית:
4 תפוחי גרנד קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
50 גר' חמאה או מרגרינה
2 כפות סוכר חום
מעט קינמון
אופן ההכנה:
תחילה הכינו את התפוחים:
במחבת כבדה המיסו חמאה
הוסיפו את התפוחים וטגנו תוך כדי ערבוב
לאחר השחמה קלה הוסיפו סוכר חום וטגנו 4 דקות נוספות
כסו את האש וצננו לטמפרטורת החדר
הכינו את הבצק:
ערבבו את המצרכים לבצק רך ונוח לעבודה
רדדו וקרצו עיגולים בקוטר 7 ס"מ
הכנת השקיקים:
שימו במרכז כף מלית וסגרו לשק
הניחו בתבנית מאפינס מיני
אפו בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דקות או עד להשחמה
השקיקים מעולים בהקפאה