שרבט מנגו

4 מנותכל מנה מכילה 2 נקודותהכנה: 20 דקותהקפאה: 5 שעותחומרים:2 מנגו בינויים3 כפות מיץ לימון150 מ"ל יין לבן1 חלבון ביצה גדול או 2 חלבונים בינוניים60 גרם סוכר (1/3 כוס)לקישוט:2 פסיפלורה או 4 כפות מחית פסיפלורה קפואה, מופשרת (לא הכרחי)ההכנה:מקלפים את המנגו בעזרת סכין חדה ומורידים את בשר הפרי מהגרעין. במעבד מזון טוחנים את המנגו עם מיץ הלימון והיין עד שמתקבלת עיסה חלקה. מעבירים לקערה גדולה (עם מכסה).בקערה נקייה מאוד מקציפים את החלבון הביצה עם סוכר עד שמתקבלת קציפה קשה.מקפלים את הקצף בעדינות לתוך תערובת המנגו. מכסים ומקפיאים ל-4 שעות.מקציפים שנית במעבד מזון. אם רך מדי, מחזירים ל-10 דקות למקפיא או למקרר.חוצים את הפסיפלורה לחצי ומוציאים את תוכנה בעזרת כפית. מסדרים את קציפת המנגו ב-4 צלוחיות ומקשטים בפסיפלורה. מצננים במקרר 5 שעות לפני מועד ההגשה.

4 מנות
כל מנה מכילה 2 נקודות
הכנה: 20 דקות
הקפאה: 5 שעות

חומרים:
2 מנגו בינויים
3 כפות מיץ לימון
150 מ"ל יין לבן
1 חלבון ביצה גדול או 2 חלבונים בינוניים
60 גרם סוכר (1/3 כוס)

לקישוט:
2 פסיפלורה או 4 כפות מחית פסיפלורה קפואה, מופשרת (לא הכרחי)

ההכנה:
מקלפים את המנגו בעזרת סכין חדה ומורידים את בשר הפרי מהגרעין. במעבד מזון טוחנים את המנגו עם מיץ הלימון והיין עד שמתקבלת עיסה חלקה. מעבירים לקערה גדולה (עם מכסה).
בקערה נקייה מאוד מקציפים את החלבון הביצה עם סוכר עד שמתקבלת קציפה קשה.
מקפלים את הקצף בעדינות לתוך תערובת המנגו. מכסים ומקפיאים ל-4 שעות.
מקציפים שנית במעבד מזון. אם רך מדי, מחזירים ל-10 דקות למקפיא או למקרר.
חוצים את הפסיפלורה לחצי ומוציאים את תוכנה בעזרת כפית. מסדרים את קציפת המנגו ב-4 צלוחיות ומקשטים בפסיפלורה. מצננים במקרר 5 שעות לפני מועד ההגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר