שרימפס בקארי שלושה צבעים עם סלט מנגו וכוסברה

4 מנותמצרכים:15 שרימפסים מקולפים3 קוביות חמאה300 מיל שמנתכוס יין לבן3 שיני שום קצוצותמחית קארי אדום, צהוב וירוקצרור כוסברהמנגובצל סגוללימוןיוזו (תמצית הדרים יפנית)שמן זיתמלחפלפל גרוסאופן ההכנה:מחממים חמאה במחבת, מוסיפים חלק מהשום וחמישה שרימפסים, ומקפיצים אותם עד שצבעו של השרימפס משתנה לאדום. מוסיפים יין לבן, קארי ושמנת.מביאים לרתיחה ומצמצמים את הנוזלים כדקה. חוזרים על אותה פעולה עם כל אחד מהקארים (כל קארי במחבת נפרדת – אדום, צהוב, ירוק). שוטפים היטב את הכוסברה, חותכים את הגבעולים ומשליכים.מקלפים את המנגו ופורסים לרצועות דקות. פורסים את הבצל לרצועות.מערבבים את חומרי הסלט יחד עם שמן זית, היוזו והלימון.מתבלים במלח ופלפל. הגשה:מניחים את הסלט במרכז הצלחת.את השרימפסים מסדרים בערימות נפרדות מסביב לסלט. ממתכוני עכבר שף 2009

4 מנות

מצרכים:
15 שרימפסים מקולפים
3 קוביות חמאה
300 מיל שמנת
כוס יין לבן
3 שיני שום קצוצות
מחית קארי אדום, צהוב וירוק
צרור כוסברה
מנגו
בצל סגול
לימון
יוזו (תמצית הדרים יפנית)
שמן זית
מלח
פלפל גרוס

אופן ההכנה:
מחממים חמאה במחבת,
מוסיפים חלק מהשום וחמישה שרימפסים, ומקפיצים אותם עד שצבעו של השרימפס משתנה לאדום.
מוסיפים יין לבן, קארי ושמנת.
מביאים לרתיחה ומצמצמים את הנוזלים כדקה.
חוזרים על אותה פעולה עם כל אחד מהקארים (כל קארי במחבת נפרדת – אדום, צהוב, ירוק).
שוטפים היטב את הכוסברה, חותכים את הגבעולים ומשליכים.
מקלפים את המנגו ופורסים לרצועות דקות.
פורסים את הבצל לרצועות.
מערבבים את חומרי הסלט יחד עם שמן זית, היוזו והלימון.
מתבלים במלח ופלפל. 

הגשה:
מניחים את הסלט במרכז הצלחת.
את השרימפסים מסדרים בערימות נפרדות מסביב לסלט.

ממתכוני עכבר שף 2009

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר