שרימפס ברוטב עגבניות, נענע וחזה אווז מעושן

4 מנותמצרכים800 גרם שרימפס מקולף ונקי80 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות 1 ס"מ10 עלי נענע חתוכים לרצועות דקות150 מ"ל יין לבן יבש50 גרם חמאהמלח, פלפל, שאטה טחוןשמן זית800 גרם רוטב עגבניותלהכנת הרוטב1 ק"ג עגבניות חתוכות 2 ס"מ50 גרם שום קלוף ופרוס100 גרם בצל לבן חתוך לקוביות קטנות100 גרם סוכר לבן100 מ"ל שמן זיתמלח פלפלמעט מים לדילול הרוטבאופן הכנהלהכנת הרוטב: לבשל בסיר בשמן זית, שום פרוס, עגבניות חתוכות ובצל, עד ריכוך. לתבל ולדלל במעט מים. לרוטב סמיך, מקררים מעט וטוחנים בבלנדר.לחמם במחבת גדולה שמן זית, ולהוסיף אווז מעושן. לטגן עד פריכות מבלי לשרוף.מוסיפים שום פרוס, יין לבן ומבשלים עד צמצום היין לחצי. מוסיפים רוטב עגבניות לפי הצורך, מתבלים במלח, פלפל, שאטה. מוסיפים חמאה, מערבבים, ומוסיפים נענע קצוצה.מכניסים למחבת את השרימפס למשך דקה וחצי עד שהם מתקפלים וצבעם הופך לבן אטום.

4 מנות

מצרכים
800 גרם שרימפס מקולף ונקי
80 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות 1 ס"מ
10 עלי נענע חתוכים לרצועות דקות
150 מ"ל יין לבן יבש
50 גרם חמאה
מלח, פלפל, שאטה טחון
שמן זית
800 גרם רוטב עגבניות

להכנת הרוטב
1 ק"ג עגבניות חתוכות 2 ס"מ
50 גרם שום קלוף ופרוס
100 גרם בצל לבן חתוך לקוביות קטנות
100 גרם סוכר לבן
100 מ"ל שמן זית
מלח פלפל
מעט מים לדילול הרוטב

אופן הכנה
להכנת הרוטב: לבשל בסיר בשמן זית, שום פרוס, עגבניות חתוכות ובצל, עד ריכוך. לתבל ולדלל במעט מים. לרוטב סמיך, מקררים מעט וטוחנים בבלנדר.

לחמם במחבת גדולה שמן זית, ולהוסיף אווז מעושן. לטגן עד פריכות מבלי לשרוף.

מוסיפים שום פרוס, יין לבן ומבשלים עד צמצום היין לחצי.

מוסיפים רוטב עגבניות לפי הצורך, מתבלים במלח, פלפל, שאטה.

מוסיפים חמאה, מערבבים, ומוסיפים נענע קצוצה.

מכניסים למחבת את השרימפס למשך דקה וחצי עד שהם מתקפלים וצבעם הופך לבן אטום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר