fbpx

שרימפס עם פולי סויה

חומרים:600 גר' פולי סויה (אדממה)מי מלח לחליטה2 כפות חמאה1 כף שום קצוץ1 כף ג'ינג'ר מגורר40 יח' שרימפס500 מ"ל (2 מיכלים) שמנת מתוקה3 כפות רוטב סויה1 כף גבינת פקורינו מגורדת1 כף פטרוזליה קצוצהקורט פלפל שאטה גרוסאופן ההכנה:חולטים את פולי הסויה במי מלח למשך שתי דקות.מטגנים במחבת עמוקה את החמאה, השום והג'ינג'ר למשך חצי דקה.מוסיפים את השרימפס ומטגנים כמה שניות.מוסיפים את השמנת המתוקה, רוטב הסויה והפולים החלוטים, ומבשלים כשתי דקות ליצירת רוטב סמיך.מוסיפים את הגבינה והפטרוזיליה.מתבלים במלח ובפלפל שאטה ומורידים מהאש.ממנות פסטיבל 'שף תאכל' – 26 ליולי עד 5 לאוגוסט 2010פירוט המסעדות והתפריטים באתר הפסטיבל www.2eat.co.il
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
600 גר' פולי סויה (אדממה)
מי מלח לחליטה
2 כפות חמאה
1 כף שום קצוץ
1 כף ג'ינג'ר מגורר
40 יח' שרימפס
500 מ"ל (2 מיכלים) שמנת מתוקה
3 כפות רוטב סויה
1 כף גבינת פקורינו מגורדת
1 כף פטרוזליה קצוצה
קורט פלפל שאטה גרוס

אופן ההכנה:
חולטים את פולי הסויה במי מלח למשך שתי דקות.
מטגנים במחבת עמוקה את החמאה, השום והג'ינג'ר למשך חצי דקה.
מוסיפים את השרימפס ומטגנים כמה שניות.
מוסיפים את השמנת המתוקה, רוטב הסויה והפולים החלוטים, ומבשלים כשתי דקות ליצירת רוטב סמיך.
מוסיפים את הגבינה והפטרוזיליה.
מתבלים במלח ובפלפל שאטה ומורידים מהאש.

ממנות פסטיבל 'שף תאכל' – 26 ליולי עד 5 לאוגוסט 2010
פירוט המסעדות והתפריטים באתר הפסטיבל www.2eat.co.il

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר