שת"פ בנושאי השמה בין איגוד המסעדות בתי-הקפה והברים וביה"ס תדמור

לאור המחסור החמור בכוח אדם מקצועי בעולם המסעדנות, יוצאת לדרך בימים אלו תוכנית שת"פ של איגוד המסעדות ותדמור בנושא השמה בתחום.

מנכ"ל איגוד המסעדות, רונן ארדיטי, ומנכ"ל תדמור, שלומי נדיר, יזמו שת"פ זה אשר מטרתו להקל על נושא ההשמה בתחום.

במסגרת שיתוף הפעולה החדש יופנו בוגרי קורס בישול למסעדות א- להקרט מתדמור למסעדות נבחרות. כל מסעדה תחויב בקריטריונים אשר יוגדרו מראש עבור תקופת הסטאג', שיבטיחו ביצועו ברמה ותנאים מקצועיים הולמים ותנאי ההשמה של בוגרי תדמור.

במסגרת שיתוף הפעולה צופה מנכ"ל האיגוד את הרחבתו לקורס ניהול מסעדות ובתי קפה המתקיימים ב"תדמור" וכן לקורסים עתידיים לחברי איגוד המסעדות, שת"פ מורחב בנושא השמה ופעילויות תוכניות רבות.







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה