fbpx

שת"פ בנושאי השמה בין איגוד המסעדות בתי-הקפה והברים וביה"ס תדמור

במסגרת שיתוף הפעולה צופה מנכ"ל האיגוד את הרחבתו לקורסי ניהול מסעדות ובתי קפה המתקיימים ב"תדמור" וכן לקורסים עתידיים לחברי איגוד המסעדות
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

לאור המחסור החמור בכוח אדם מקצועי בעולם המסעדנות, יוצאת לדרך בימים אלו תוכנית שת"פ של איגוד המסעדות ותדמור בנושא השמה בתחום.

מנכ"ל איגוד המסעדות, רונן ארדיטי, ומנכ"ל תדמור, שלומי נדיר, יזמו שת"פ זה אשר מטרתו להקל על נושא ההשמה בתחום.

במסגרת שיתוף הפעולה החדש יופנו בוגרי קורס בישול למסעדות א- להקרט מתדמור למסעדות נבחרות. כל מסעדה תחויב בקריטריונים אשר יוגדרו מראש עבור תקופת הסטאג', שיבטיחו ביצועו ברמה ותנאים מקצועיים הולמים ותנאי ההשמה של בוגרי תדמור.

במסגרת שיתוף הפעולה צופה מנכ"ל האיגוד את הרחבתו לקורס ניהול מסעדות ובתי קפה המתקיימים ב"תדמור" וכן לקורסים עתידיים לחברי איגוד המסעדות, שת"פ מורחב בנושא השמה ופעילויות תוכניות רבות.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה