תבליני פרג מרחיבים את הפעילות: הסכמי שיתוף פעולה עם ארבעה בתי מלון

בחברה צופים כי עם חתימת ההסכמים תורחב הפעילות לשוק המוסדי, וומחזור החברה יגדל בכ-20% בשנת הפעילות הראשונה

תבליני פרג מרחיבים הפעילות לשוק המוסדי. החברה חתמה על הסכמי שיתוף פעולה חדשים עם ארבעה בתי מלון: מלון רנסנס בתל אביב, מלון שרתון מוריה בתל אביב, מלון דן פנורמה בירושלים, ומלון הבוטיק "לאונרדו" מקבוצת פתאל.

בחברה צופים כי עם חתימת ההסכמים תורחב הפעילות לשוק המוסדי, וומחזור החברה יגדל בכ-20% בשנת הפעילות הראשונה.

חיים פרג, מנכ"ל החברה, מציין כי במסגרת שיתוף הפעולה ישתמשו בתי המלון בתבליני פרג, וכן במוצרים הצוננים של החברה הכוללים את ממרח העגבניות המיובשות, לימון בלאדי, סחוג ואריסה.

חתימת ההסכמים עם בתי המלון מרחיבה את הפעילות של תבליני פרג בשוק המוסדי, הפועל כיום עם מלון דן תל אביב וכן עם עשרות חברות קייטרינג ומסעדות, ביניהן רשת ארומה, מסעדת קופי בר, ומסעדת קפה איטליה.

בתבליני פרג מיוצרים למעלה מ-60 מיני תבלינים, תערובות תיבול ועשבי תיבול. התבלינים הינם טריים וטבעיים, ללא כל תוספות כגון חומרים משמרים, תוספים או צבעי מאכל.
לתבליני פרג תעודת כשרות בהשגחת בד"צ עטרת שלום, בד"צ יורה דיעה, והם כשרים לפסח. כל התבלינים תוצרת ישראל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר