תבשיל שוקי עוף עם קונפיטורת משמש

החומרים הדרושיםשוקי עוף12 בצלי שאלוטס2 ס"מ שורש ג'ינג'ר קצוץ4 שיני שום מעוכות1 בצל קצוץ כף טימין10 עלי מרווה קרועיםחצי כוס יין לבן יבש1 כף סויהפלפל גרוסמלחשמן תירס1 גביע קונפיטורת משמש (ענבי ציון)אופן הכנהמפלפלים וממליחים את שוקי העוףמשחימים את שוקי העוף בסיר רחב עם מעט שמן בכל הצדדיםמסירים מהסיר ומניחים בצדבאותו הסיר עם מעט שמן נוסף, מאדים כ- 4-5 דקות על להבה בינונית את הבצל, שום, שאלוטס, ג'ינג'ר, טימין ו-5 עלי מרווה קרועיםשופכים לסיר את גביע הקונפיטורה, מערבבים היטב ומבשלים 2-3 דקותמחזירים את שוקי העוף, מערבבים היטב ומוסיפים את הסויה והיין הלבן עד לרתיחהמוסיפים פלפל ומלח לפי טעםמנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקותמגישים עם אורז לבן וקורעים עלי מרווה מעל

החומרים הדרושים
שוקי עוף
12 בצלי שאלוטס
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר קצוץ
4 שיני שום מעוכות
1 בצל קצוץ
כף טימין
10 עלי מרווה קרועים
חצי כוס יין לבן יבש
1 כף סויה
פלפל גרוס
מלח
שמן תירס
1 גביע קונפיטורת משמש (ענבי ציון)

אופן הכנה
מפלפלים וממליחים את שוקי העוף

משחימים את שוקי העוף בסיר רחב עם מעט שמן בכל הצדדים

מסירים מהסיר ומניחים בצד

באותו הסיר עם מעט שמן נוסף, מאדים כ- 4-5 דקות על להבה בינונית את הבצל, שום, שאלוטס, ג'ינג'ר, טימין ו-5 עלי מרווה קרועים

שופכים לסיר את גביע הקונפיטורה, מערבבים היטב ומבשלים 2-3 דקות

מחזירים את שוקי העוף, מערבבים היטב ומוסיפים את הסויה והיין הלבן עד לרתיחה

מוסיפים פלפל ומלח לפי טעם

מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות

מגישים עם אורז לבן וקורעים עלי מרווה מעל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר