fbpx

תבשיל שעועית ראנץ' טבעוני

מסירים את תבשיל השעועית מהאש ומניחים למנוחה של 30 דקות לפחות על מנת שהטעמים יתייצבו. מפזרים רצועות גבינת צ'דר טבעונית ופטרוזיליה קצוצה ומגישים
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון לתבשיל חורף טבעוני מחמם ומנחם שיכול להיות מנת פתיחה או חלק ממנה עיקרית בארוחה חורפית
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים

300 גרם שעועית אדומה מבושלת

200 גרם טופו מעושן

3 שיני שום

1 בצל

1 כפית כמון טחון

200 גרם עגבניות שרי

200 גרם רוטב ברביקיו

4 כפות רסק עגבניות מרוכז

1 פלפל חריף

שמן זית כתית

מלח ופלפל

תוספות

גבינת צ'דר טבעונית

פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

קוצצים את הבצל והפלפל החריף.

מטגנים במחבת עם שמן זית.

קוצצים את השום.

לאחר השחמה קלה של הבצל והפלפל מוסיפים גם את השום הקצוץ.

מבשלים כ-5 דקות נוספות.

חותכים את הטופו לרצועות או קוביות.

משחימים במחבת נפרדת עד שהטופו הופך לפריך.

מורידים מהאש ומוסיפים לתבשיל.

מערבבים פנימה גם את רסק העגבניות ורוטב הברביקיו ומערבבים היטב.

מוסיפים את השעועית המבושלת והכמון ומכסים במים (חשוב שלא להגזים עם המים על מנת שהתבשיל לא יהפוך למרק). מבשלים על אש גבוהה עד רתיחה.

מנמיכים לאש בינונית, מכסים במכסה וממשיכים בבישול 15 דקות נוספות.

מוסיפים את עגבניות השרי ומתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם.

מבשלים 15 דקות נוספות.

מסירים מהאש ומניחים למנוחה של 30 דקות לפחות על מנת שהטעמים יתייצבו.

מפזרים רצועות גבינת צ'דר טבעונית ופטרוזיליה קצוצה ומגישים.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר