תואר של "מסדר אבירי הגריל" למנכ"ל שרתון תל-אביב

המסדר, שנוסד בצרפת לפני כשישים שנה, מאגד אנשי מקצוע וחובבי גסטרונומיה מכל רחבי העולם. הארגון פועל כ"אחווה" בעלת היררכיה של דרגות בתחום המקצועי ובתחום הלא מקצועי, המוענקות לחברים בהתאם לכישוריהם ולפעילותם בארגון

בטקס השנתי של "מסדר אבירי הגריל", הועלה מנכ"ל שרתון תל-אביב, אייק פרקווין, לדרגת "מטר הוטלייר" (Maitre Hotelier).

המסדר, שנוסד בצרפת לפני כשישים שנה, מאגד אנשי מקצוע וחובבי גסטרונומיה מכל רחבי העולם. הארגון פועל כ"אחווה" בעלת היררכיה של דרגות בתחום המקצועי ובתחום הלא מקצועי, המוענקות לחברים בהתאם לכישוריהם ולפעילותם בארגון.

בסניף הישראלי חברים בעלי מקצוע ובהם שפים, ייננים ומסעדנים, לצד מביני דבר בתחום תרבות האוכל והשולחן.

אירוע הגאלה של הסניף הישראלי התקיים השנה במלון הילטון תל-אביב, סביב ארוחה שהורכבה במיוחד על-ידי שף המלון ולוותה ביינות כרמל.
האירוע, אליו הוזמנו גם שגרירים ונשותיהם, כלל "הכתרה" של חברים חדשים ו"העלאה בדרגה" של הוותיקים, על-ידי היו"ר טל גל-כהן.

אייק פרקווין, מנכ"ל שרתון תל-אביב, החבר במסדר כבר למעלה מעשר שנים, סיפר כי שמח לראות כל-כך הרבה חברים חדשים, דבר שיגביר, לדעתו, את פעילות סניף הישראלי.


בתמונה מימין לשמאל: אייק פרקווין, מנכ"ל שרתון תל-אביב וטל גל-כהן, יו"ר הסניף הישראלי, לפני טקס הקידום.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר