תוך שישה חודשים מהקמת מפעל "פסטה נונה" הגיעה החברה לנתח שוק של 45% משוק הפסטות המצוננות טריות

למפעל הממוקם באזור דלתון כושר ייצור של כ-100 טון פסטה בחודש. המפעל מייצר מגוון רחב של סוגי פסטה: רביולי פרמזן וריקוטה, רביולי בטטה, רביולי פטריות, רביולי תרד, רביולי גבינות עזים, ניוקי תפו"א, ומגוון רטבים לתיבול הפסטות

מפעל "פסטה נונה" שנחנך לפני חצי שנה, והינו ראשון מסוגו בישראל לייצור פסטה מפוסטרת טרייה, הגיע לנתח שוק של 45% משוק הפסטות הטריות מצוננות – לדברי המפעל.

שלומי אילון, סמנכ"ל השיווק של "מחלבות גד" המשווקת את "פסטה נונה", מציין שהמפעל הגדיל את נתח שוק הפסטות הטריות מצוננות בישראל ב-60%, ממחזור מכירות של 17 מיליון ש"ח לפני כניסת "פסטה נונה", למחזור של 24 מיליון ש"ח.
הצפי הנו ש"פסטה נונה" תגיע עד סוף 2006 לנתח שוק של 0% .

מפעל "פסטה נונה" הממוקם באזור דלתון שבגליל, הוקם ע"י משפחת קסוטו, עזרא כהן הבעלים של "מחלבות גד", ואלי פדידה,
בהשקעה של כ-6 מיליון ש"ח, וכושר הייצור של המפעל כ-100 טון פסטה בחודש.

אלי פדידה, מנכ"ל "פסטה נונה", מציין שהחברה השקיעה בנוסף כחצי מיליון ש"ח בכניסה לשוק המקצועי, והצפי להגיע עד סוף השנה למחזור של כ-30 מיליון ש"ח בשוק המקצועי.

המפעל מייצר מגוון רחב של סוגי פסטה: רביולי פרמזן וריקוטה, רביולי בטטה, רביולי פטריות, רביולי תרד, רביולי גבינות עזים, ניוקי תפו"א, ומגוון רטבים לתיבול הפסטות, כגון: רוטב פסטו, רוטב אלפרדו, רוטב נפוליטנה, כשכל המוצרים משולבים בגבינות האיכות של "מחלבות גד".

החברה עובדת על פיתוחים חדשניים של לזניות, רביולי במילויים חדשים נוספים ורטבים חדשים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר