מפעל "פסטה נונה" שנחנך לפני חצי שנה, והינו ראשון מסוגו בישראל לייצור פסטה מפוסטרת טרייה, הגיע לנתח שוק של 45% משוק הפסטות הטריות מצוננות – לדברי המפעל.
שלומי אילון, סמנכ"ל השיווק של "מחלבות גד" המשווקת את "פסטה נונה", מציין שהמפעל הגדיל את נתח שוק הפסטות הטריות מצוננות בישראל ב-60%, ממחזור מכירות של 17 מיליון ש"ח לפני כניסת "פסטה נונה", למחזור של 24 מיליון ש"ח.
הצפי הנו ש"פסטה נונה" תגיע עד סוף 2006 לנתח שוק של 0% .
מפעל "פסטה נונה" הממוקם באזור דלתון שבגליל, הוקם ע"י משפחת קסוטו, עזרא כהן הבעלים של "מחלבות גד", ואלי פדידה,
בהשקעה של כ-6 מיליון ש"ח, וכושר הייצור של המפעל כ-100 טון פסטה בחודש.
אלי פדידה, מנכ"ל "פסטה נונה", מציין שהחברה השקיעה בנוסף כחצי מיליון ש"ח בכניסה לשוק המקצועי, והצפי להגיע עד סוף השנה למחזור של כ-30 מיליון ש"ח בשוק המקצועי.
המפעל מייצר מגוון רחב של סוגי פסטה: רביולי פרמזן וריקוטה, רביולי בטטה, רביולי פטריות, רביולי תרד, רביולי גבינות עזים, ניוקי תפו"א, ומגוון רטבים לתיבול הפסטות, כגון: רוטב פסטו, רוטב אלפרדו, רוטב נפוליטנה, כשכל המוצרים משולבים בגבינות האיכות של "מחלבות גד".
החברה עובדת על פיתוחים חדשניים של לזניות, רביולי במילויים חדשים נוספים ורטבים חדשים.