תחרות "קרב מטבחים" בין סניפי רשת קפה גרג

רשת קפה גרג מקיימת ב- 105 סניפיה תחרות קרב מטבחים, במסגרתה, הפיינליסטים שיעפילו לחצי הגמר והגמר, יתחרו על פרסים יקרי ערך באירוע חגיגי שייערך ב- 29 לספטמבר, ב'דנון בית הספר למקצועות הקולינריה בנמל תל אביב

רשת קפה גרג מקיימת ב- 105 סניפיה תחרות קרב מטבחים, במסגרתה הפיינליסטים שיעפילו לחצי הגמר והגמר, יתחרו על פרסים יקרי ערך באירוע חגיגי שייערך ב- 29 לספטמבר, ב'דנון בית הספר למקצועות הקולינריה בנמל תל אביב.

 
יאיר מלכה, מנכ"ל ומבעלי רשת קפה גרג, אומר: "המטבח הינו לב ליבה של הרשת, וללא ספק הוא הכי חשוב. לכן אנו שמחים לאתגר את עובדי המטבח המקצועיים בתחרות מעיו זו. עם הגעת השופטים לסניף, המטבח מתבקש להכין מנה מדויקת, תוך בחינת מרקם, צלחות המנה, נראות המנה, מקוריות, ועד להגשתה. וכמובן עמידה בזמנים. כרשת המובילה חדשנות, אנו מבקשים לאתגר ולעודד את עובדי הרשת לתת את השירות והמענה הכי מקצועי ללקוחות הרשת, באמצעות תחרות נושאת פרסים יקרי ערך".

תחרות "קרב מטבחים" נערכת בשלושה שלבים:
שלב ראשון: ביקורות שפים, ביקורות תברואה ומבחנים עיוניים אשר עוברים הסניפים.
שלב שני: מבחני טעימה של מנה ע"י השף הראשי של הרשת.
שלב שלישי : תחרות גמר שבסיומה יכריזו על הסניף הזוכה.

הגמר הגדול:
לגמר יעלו 12 מתמודדים מכל סניפי הרשת, שעברו את כל השלבים בהצלחה, ויצטרכו להתמודד עם מספר אתגרים נוספים, כגון:
הכנת מנה חלבית/פרווה המתמקדת במוצר מרכזי אשר ייחשף בהפתעה ברגע האמת.
עמידה בזמנים – כשעה להכנת כל מנה (שתי מנות בסך הכל).
מקוריות המנה ונראות.
עבודה נכונה עם חומרי הגלם.

בין השופטים בתחרות יהיו יאיר מלכה – מנכ"ל ומבעלי הרשת, השף מאיר דנון – מבעלי בית הספר בו נערכת התחרות, ונדב מרום – שף ראשי של קפה גרג.

 

צילום אלעד גוטמן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר