תנובה שף תחל בשיווק מוצרי בשר הבקר הטרי "אדום אדום" לשוק המוסדי

תנובה שף, החטיבה המתמחה של קונצרן תנובה בשוק המוסדי, הודיעה כי תחל לשווק את מוצרי בשר הבקר הטרי "אדום אדום", של תשלובת בקר תנובה.

תחילת שיווק המוצרים צפויה בחציון הראשון של 2007, זאת לאחר שיערך מערך ההפצה של החברה להובלת המוצרים והפצתם בהתאם לקריטריונים המחמירים של שיווק מוצרי בשר בקר טרי בישראל, כפי שנקבעו על ידי משרד הבריאות.

מוצרי בשר הבקר הטרי "אדום אדום", הושקו בישראל לפני כשנה, ומציעים לראשונה לציבור הישראלי בשר בקר טרי אמיתי ארוז במדפי הרשתות, כמקובל במדינות רבות בעולם. עם תחילת שיווק המוצרים גם בשוק המוסדי, יוכלו גם לקוחות השוק המוסדי בישראל ובכללם בתי מלון ומסעדות, ליהנות ממוצרי בשר בקר טרי איכותי שלא עברו תהליך הקפאה או הפשרה, ומיוצרים תוך עמידה בקריטריונים המחמירים וייצור בסטנדרטים בינלאומיים.

המוצרים כשרים בהשגחה ופיקוחו של הרב זאב ויטמן – רב תנובה והרב ליכטנשטיין נציג הרבנות הראשית לישראל.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה