אוזני המן במילוי פטריות

את הגרסה המלוחה של אזני ההמן מומלץ להכין מבצק שק"מ (שמנת, קמח ומרגרינה):350 גרם קמח תופח (2.5 כוסות / אריזה קטנה של קמח תופח)200 גרם מרגרינה / חמאה1 מיכל שמנת חמוצה / יוגורט סמיך / "יוגורט" סויהאופן ההכנה:ללוש את החומרים יחד באופן ידני, עד לקבלת בצק אחיד.מצננים במקרר לשעה או לכל הלילה. מחלקים הבצק ל- 3 כדורים. לשטח ולרדד כל כדור. לקרוץ עיגולים בעזרת כוס או חותכן. להניח במרכז כף מהמלית.לסגור את העיגול לצורת אוזן המן.להבריש את הבצק עם חלמון ולפזר מעל שומשום/ פרג/ מלח גס. מילוי פטריות:פטריות יער:400 גרם מיקס פיטריות טריות – יער, שי-מג'י, מלך היער50 גרם חמאה 1 מיכל שמנת מתוקה2 ענפים של טימין1 שן שום קצוצה מלח ופלפל שחורממיסים חמאה במחבת, מוסיפים את השום, מטגנים מספר שניות ומוסיפים את הפטריות והתימין.מקפיצים את הפטריות שתי דקות, מוסיפים שמנת, מלח ופלפל ומבשלים עוד 2 דקות.מוציאים את הפטריות לכלי ומקררים עד למילוי.פטריות יער טרי ופורצ'יני מיובשות:1 חבילה פטריות יער טריות קצוצות דק10 גרם פטריות פוריצ´ני מיובשות קצוצות דק (לאחר השרייה במים רותחים למשך חצי שעה, סינון וסחיטה) 1 בצל בנוני קצוץ דקפלפל שחור גרוס4 גבעולי פטרוזיליה קצוצים דקמלחלטגן את הבצל עד להזהבה. להוסיף את הפטריות ולהקפיץ עוד כמה דקות. לתבל. לקראת סיום – להוסיף את הפטרוזיליה.למידע ומתכונים

את הגרסה המלוחה של אזני ההמן מומלץ להכין מבצק שק"מ (שמנת, קמח ומרגרינה):
350 גרם קמח תופח (2.5 כוסות / אריזה קטנה של קמח תופח)
200 גרם מרגרינה / חמאה
1 מיכל שמנת חמוצה / יוגורט סמיך / "יוגורט" סויה

אופן ההכנה:
ללוש את החומרים יחד באופן ידני, עד לקבלת בצק אחיד.
מצננים במקרר לשעה או לכל הלילה.
מחלקים הבצק ל- 3 כדורים.
לשטח ולרדד כל כדור.
לקרוץ עיגולים בעזרת כוס או חותכן.
להניח במרכז כף מהמלית.
לסגור את העיגול לצורת אוזן המן.
להבריש את הבצק עם חלמון ולפזר מעל שומשום/ פרג/ מלח גס.

מילוי פטריות:
פטריות יער:
400 גרם מיקס פיטריות טריות – יער, שי-מג'י, מלך היער
50 גרם חמאה
1 מיכל שמנת מתוקה
2 ענפים של טימין
1 שן שום קצוצה מלח ופלפל שחור
ממיסים חמאה במחבת, מוסיפים את השום, מטגנים מספר שניות ומוסיפים את הפטריות והתימין.
מקפיצים את הפטריות שתי דקות, מוסיפים שמנת, מלח ופלפל ומבשלים עוד 2 דקות.
מוציאים את הפטריות לכלי ומקררים עד למילוי.

פטריות יער טרי ופורצ'יני מיובשות:
1 חבילה פטריות יער טריות קצוצות דק
10 גרם פטריות פוריצ´ני מיובשות קצוצות דק (לאחר השרייה במים רותחים למשך חצי שעה, סינון וסחיטה)
1 בצל בנוני קצוץ דק
פלפל שחור גרוס
4 גבעולי פטרוזיליה קצוצים דק
מלח
לטגן את הבצל עד להזהבה. להוסיף את הפטריות ולהקפיץ עוד כמה דקות. לתבל. לקראת סיום – להוסיף את הפטרוזיליה.

למידע ומתכונים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר