חומרים לבצק:
110 גר' אבקת סוכר (1 כוס)
200 גר' חמאה
1 ביצה
1 חלמון
420 גר' קמח (3 כוסות)
2 גר' אבקת אפייה (1 כפית)
אופן הכנת הבצק:
במיקסר, בעזרת וו גיטרה, מערבלים את חומרי הבצק.
משאירים למנוחה במקרר למשך כמחצית השעה.
חומרים למלית:
3 כוסות פרג טחון, טרי (250 גר')
240 גר' סוכר (1 כוס)
1 כוס חלב (240 גר')
50 גר' פירורי עוגיות חמאה (1/2 כוס)
50 גר' חמאה
1 חלבון – מוסיפים למלית לאחר קירור המלית/ לפני זילוף המלית.
אופציונלי – גרירה מ-1/2 לימון (כפית מחוקה)
אופן הכנת המלית:
מביאים לרתיחה חלב וסוכר.
מוסיפים פרג ומסירים מהכיריים.
מערבבים ומוסיפים פירורי עוגיות, חמאה ואת גרירת הלימון.
אופן הכנת אוזני ההמן:
מרדדים את הבצק בעובי של 1/2 ס"מ וקורצים עיגולים בקוטר של 7 ס"מ.
ממלאים במלית, סוגרים ואופים ב- 190 מעלות למשך כ-13 דקות.
צילום דן פרץ