אוזני המן במלית פרג

חומרים לבצק:110 גר' אבקת סוכר (1 כוס)200 גר' חמאה1 ביצה1 חלמון420 גר' קמח (3 כוסות)2 גר' אבקת אפייה (1 כפית)אופן הכנת הבצק:במיקסר, בעזרת וו גיטרה, מערבלים את חומרי הבצק.משאירים למנוחה במקרר למשך כמחצית השעה.חומרים למלית:3 כוסות פרג טחון, טרי (250 גר')240 גר' סוכר (1 כוס)1 כוס חלב (240 גר')50 גר' פירורי עוגיות חמאה (1/2 כוס)50 גר' חמאה1 חלבון – מוסיפים למלית לאחר קירור המלית/ לפני זילוף המלית.אופציונלי – גרירה מ-1/2 לימון (כפית מחוקה)אופן הכנת המלית:מביאים לרתיחה חלב וסוכר. מוסיפים פרג ומסירים מהכיריים.מערבבים ומוסיפים פירורי עוגיות, חמאה ואת גרירת הלימון.אופן הכנת אוזני ההמן:מרדדים את הבצק בעובי של 1/2 ס"מ וקורצים עיגולים בקוטר של 7 ס"מ. ממלאים במלית, סוגרים ואופים ב- 190 מעלות למשך כ-13 דקות.רשת שמו קונדיטוריהצילום דן פרץ

חומרים לבצק:
110 גר' אבקת סוכר (1 כוס)
200 גר' חמאה
1 ביצה
1 חלמון
420 גר' קמח (3 כוסות)
2 גר' אבקת אפייה (1 כפית)

אופן הכנת הבצק:
במיקסר, בעזרת וו גיטרה, מערבלים את חומרי הבצק.
משאירים למנוחה במקרר למשך כמחצית השעה.

חומרים למלית:
3 כוסות פרג טחון, טרי (250 גר')
240 גר' סוכר (1 כוס)
1 כוס חלב (240 גר')
50 גר' פירורי עוגיות חמאה (1/2 כוס)
50 גר' חמאה
1 חלבון – מוסיפים למלית לאחר קירור המלית/ לפני זילוף המלית.
אופציונלי – גרירה מ-1/2 לימון (כפית מחוקה)

אופן הכנת המלית:
מביאים לרתיחה חלב וסוכר.
מוסיפים פרג ומסירים מהכיריים.
מערבבים ומוסיפים פירורי עוגיות, חמאה ואת גרירת הלימון.

אופן הכנת אוזני ההמן:
מרדדים את הבצק בעובי של 1/2 ס"מ וקורצים עיגולים בקוטר של 7 ס"מ.
ממלאים במלית, סוגרים ואופים ב- 190 מעלות למשך כ-13 דקות.

רשת שמו קונדיטוריה

צילום דן פרץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר