אוזני המן מבצק פריך

חומרים לבצק: 200 גר' קוביות חמאה קרה80 גר' אבקת סוכר/ 3/4 כוס לא דחוסה300 גר' קמח לבן/ 2 כוסות+2 כפות3 גר' אבקת אפייה1/3 כף גרד מלימון וחצי תפוז1 ביצה חומרים למלית פרג:2 כוסות פרג טחון טרי1/2 כוס סוכר כוס חלב 2 כפות ריבה מעט פירורי ביסקוויט1/4 כוס צימוקים1/4 כוס אגוזים קצוצים גרד מלימון אופן הכנת הבצק: במיקסר עם וו גיטרה מערבלים קמח, אבקת סוכר, אבקת אפייה, גרד לימון, תפוז וחמאה לתערובת פירורית.מוסיפים ביצה ומעבדים לבצק.עוטפים ומקררים 20 דקות.מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה דק, קורצים עיגולים.מניחים כפית מהמילוי ומקפלים לצורת אוזן המן.מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 20 דקות או עד הזהבה קלה.מוציאים מהתנור.מצננים ומאבקים באבקת סוכר.אופן הכנת המלית:מרתיחים את החלב והסוכר.מוסיפים את יתר החומרים פרט לביסקוויט.מסירים מהאש ומוסיפים את פירורי הביסקוויט.מצננים בטמפרטורת החדר.ממלאים לפי ההוראות.

חומרים לבצק:
200 גר' קוביות חמאה קרה
80 גר' אבקת סוכר/ 3/4 כוס לא דחוסה
300 גר' קמח לבן/ 2 כוסות+2 כפות
3 גר' אבקת אפייה
1/3 כף גרד מלימון וחצי תפוז
1 ביצה

חומרים למלית פרג:
2 כוסות פרג טחון טרי
1/2 כוס סוכר
כוס חלב
2 כפות ריבה
מעט פירורי ביסקוויט
1/4 כוס צימוקים
1/4 כוס אגוזים קצוצים גרד מלימון

אופן הכנת הבצק:
במיקסר עם וו גיטרה מערבלים קמח, אבקת סוכר, אבקת אפייה, גרד לימון, תפוז וחמאה לתערובת פירורית.
מוסיפים ביצה ומעבדים לבצק.
עוטפים ומקררים 20 דקות.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה דק, קורצים עיגולים.
מניחים כפית מהמילוי ומקפלים לצורת אוזן המן.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 20 דקות או עד הזהבה קלה.
מוציאים מהתנור.
מצננים ומאבקים באבקת סוכר.

אופן הכנת המלית:

מרתיחים את החלב והסוכר.
מוסיפים את יתר החומרים פרט לביסקוויט.
מסירים מהאש ומוסיפים את פירורי הביסקוויט.
מצננים בטמפרטורת החדר.
ממלאים לפי ההוראות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר