החומרים לבצק:
2.5 כוסות קמח מלא
0.5 כוסות סוכר חום
2 חלמונים
רבע כוס ברנדי/יין/מים
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
200 גרם חמאה
החומרים למלית פירות יבשים:
1 כוס צימוקים
חצי כוס שזיפים יבשים
רבע כוס סוכר חום
1 תפוח מקולף ומגורד
1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה:
לערבב חמאה וסוכר במיקסר עם ה- k.
להוסיף חלמונים, מלח, וניל ונוזלים.
להוסיף את הקמח ולערבב מעט.
לקרר במקרר לילה.
לרדד לעלה.
לקרוץ עיגולים בגודל הרצוי.
לטחון כל חומרי הצלית בפוד פרוססור.
למלא וליצור אזני המן.
אופים בחום של 175 מעלות למשך כ- 10-12 דקות, עד שהבצק אפוי.