אחוה קיבלה תקן בינלאומי מתקדם לייצור מזון

השר נפתלי בנט בביקור במפעל אחוה. מימין יעקב מלאך המנכ"ל
FSSC 22000 הנחשב לתקן המחמיר ביותר בתחום בטיחות המזון הוענק לכל קווי הייצור במפעל "אחוה"

חברת "אחוה", יצרנית מוצרי חלווה, טחינה ודברי מאפה,    קיבלה את התקן הבינלאומי FSSC 22000, שנחשב לתקן קפדני ביותר למפעלי מזון. התקן מספק מסגרת לניהול יעיל של בטיחות מזון ואחריות האיכות. באחוה אומרים כי מעט מאוד מפעלי מזון מוסמכים לקבלת תקן זה, המצריך תהליכי עבודה, פיקוח, ניקיון ותחזוקה גבוהים ביותר.

באחוה עומדים בתקן המחמיר הדורש תהליכי עבודה, פיקוח, ניקיון ותחזוקה גבוהים ביותר
באחוה עומדים בתקן המחמיר הדורש תהליכי עבודה, פיקוח, ניקיון ותחזוקה גבוהים ביותר

"אחוה" החלה בבניית מפעל חדש לטחינה באזור התעשייה אריאל. המפעל החדש, אשר ישתרע על שטח של 10,000 מ"ר, יוקם בסמוך למפעל הטחינה והחלוה שבנתה אחוה לפני כשנתיים, ששטחו 14,000 מ"ר ומשמש לייצור טחינה, חלוה ודברי מאפה. כושר הייצור של המפעל יגדל משני טון טחינה לשעה לארבעה טון בשעה, במשך 24 שעות ביממה, והמפעל יענה על הביקושים ההולכים וגוברים לטחינה גולמית בעלת ערכים תזונתיים גבוהים בישראל בעולם.

מפעל "אחוה" בבעלות פרטית של משפחת מלאך, מעסיק 235 עובדים. החברה עוסקת בייצור חלוה מסוגים שונים, טחינה גולמית, סדרת מוצרים אורגנים, סדרת מוצרים ללא סוכר, עוגות ומגוון מוצרי מאפה, ממרחי טחינה ותרכיזים לשתייה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר