אטריות אורז ברוטב אסיאתי

חומרים לרוטב:1/4 כוס ג'ינג'ר מגורד 6 שיני שום 1/2 כוס טחינה גולמית 1/2 כוס סויה 1/4 כוס דבש1/4 כוס שרי יבש 1/4 כוס חומץ בן יין אדום 2 כפות שמן שומשום 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק חבילת אטריות אורז רחבות (500 גר') מושרות במים רותחים עד לריכוך לירקות:250 גר' ברוקומיני 2 פלפלים אדומים 2 פלפלים צהובים 1/2 כוס בצל ירוק צרור כוסברה קצוצה אופן ההכנה:שמים את כל חומרי הרוטב במעבד מזון מג'מיקס עם להב המתכת ומערבבים. מסננים את אטריות האורז ומזליפים מעט שמן על האטריות כדי למנוע הדבקות. חותכים את הפלפלים לרצועות דקות וקצרות ומניחים בצד.קוצצים את הכוסברה והבצל ירוק ומניחים בצד.מאדים 2 דקות את הברוקומיני שנשאר עדיין פריך, מסננים ומניחים בצד.הרכבת המנה:שמים בקערת ההגשה את אטריות האורז.יוצקים את הרוטב על הפסטה החמה ומערבבים. מפזרים מעל את הפלפלים והברוקומיני.מקשטים בבצל ירוק וכוסברה, ומגישים.

חומרים לרוטב:
1/4 כוס ג'ינג'ר מגורד
6 שיני שום
1/2 כוס טחינה גולמית
1/2 כוס סויה
1/4 כוס דבש
1/4 כוס שרי יבש
1/4 כוס חומץ בן יין אדום
2 כפות שמן שומשום
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
חבילת אטריות אורז רחבות (500 גר') מושרות במים רותחים עד לריכוך

לירקות:
250 גר' ברוקומיני
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים צהובים
1/2 כוס בצל ירוק
צרור כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:

שמים את כל חומרי הרוטב במעבד מזון מג'מיקס עם להב המתכת ומערבבים.
מסננים את אטריות האורז ומזליפים מעט שמן על האטריות כדי למנוע הדבקות.
חותכים את הפלפלים לרצועות דקות וקצרות ומניחים בצד.
קוצצים את הכוסברה והבצל ירוק ומניחים בצד.
מאדים 2 דקות את הברוקומיני שנשאר עדיין פריך, מסננים ומניחים בצד.

הרכבת המנה:
שמים בקערת ההגשה את אטריות האורז.
יוצקים את הרוטב על הפסטה החמה ומערבבים.
מפזרים מעל את הפלפלים והברוקומיני.
מקשטים בבצל ירוק וכוסברה, ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר