אפרסקים צלויים בגריל בסילאן

מניחים את האפרסקים על מחבת ברזל ומטפטפים מעל סילאן ויין אדום
מתכון של השף גיא פרץ – יועץ קולינרי מסעדת הגספאצ'ו אשקלון (בכניסה למלון הולידיי אין). קינוח קלאסי שמומלץ להגיש עם גלידת וניל

חומרים ל-4 מנות

4 אפרסקים טריים חצויים (או משומרים)

4 כפות סילאן

כ-100 מ"ל יין אדום

2 ענפי מרווה

אופן ההכנה

צולים את האפרסקים על רשת גריל נקייה וחמה.

מניחים את האפרסקים על מחבת ברזל ומטפטפים מעל סילאן ויין אדום.

מוסיפים את ענפי המרווה.

צולים כשתי דקות ומגישים חם.

מומלץ להגיש עם גלידת וניל.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר