במיה טרייה וצבעונית

חותכים לחצאים את עגבניות השרי ומוסיפים למחבת. משאירים על האש לעוד מספר דקות. צילום מירב מידן
מתכון של מירב מידן עבור משק אורגני המעפיל של דותן גושן בו מגדלים עשרות סוגים של ירקות אורגניים ושולחים סלי ירקות עד בית הלקוח. כל הירקות עונתיים וגדלים ללא ריסוס כלל וללא דישון כימי

מצרכים

500 גרם במיה

250 גרם עגבניות שרי

שמן זית איכותי

מלח גס

אופן ההכנה

מחממים מחבת.

מוסיפים כף שמן זית איכותי ואת הבמיה.

מערבבים מדי פעם עד שהבמיה מתרככת מעט

(זה קורה די מהר תוך 5-7 דקות).

 

בינתיים חותכים לחצאים את עגבניות השרי ומוסיפים למחבת.

משאירים על האש לעוד מספר דקות.

מתבלים במעט מלח גס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר