בצק פריך שקדים

חומרים180 גרם קמח קר120 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות50 גרם אבקת שקדים מולבנים50 גרם אבקת סוכרשליש מקל וניל1 כף מים קרים1 חלמוןההכנהמערבבים את החומרים היבשים עם החמאה עד שמתקבלים פירורים.מוסיפים את הביצה והמים ומערבבים מעט (אפשר במעבד מזון עם להב מתכת) עד שמתקבל בצק, עוטפים בניילון נצמד ומקררים שעה.* חשוב לא לעבד את הבצק יותר מידי.

חומרים
180 גרם קמח קר
120 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
50 גרם אבקת שקדים מולבנים
50 גרם אבקת סוכר
שליש מקל וניל
1 כף מים קרים
1 חלמון

ההכנה
מערבבים את החומרים היבשים עם החמאה עד שמתקבלים פירורים.

מוסיפים את הביצה והמים ומערבבים מעט (אפשר במעבד מזון עם להב מתכת) עד שמתקבל בצק, עוטפים בניילון נצמד ומקררים שעה.

* חשוב לא לעבד את הבצק יותר מידי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר