בראוניז שוקולד וטחינה

מכניסים לתנור לחום של 180 מעלות למשך 20-30 דקות עד שהעוגה עולה מעט במרכזה ונשברת. מוציאים לצינון מלא וחותכים לקוביות קטנות. צילום שירן כהן
השפית ללי האס מציעה עבור יצרנית הטחינה 'טורקיז' מתכון לבראוניז בטעם עשיר של שוקולד עם טחינה גולמית המעניקה רכות וטעם

מצרכים ל-12 יחידות

1 כוס טחינה גולמית כמו של טורקיז

1/2 כוס סוכר חום

1/4 כוס מייפל

1 כפית תמצית וניל

2 ביצים

1/3 כוס קקאו

1 כף קמח

1/2 כפית אבקת סודה לשתייה

1/4 כפית מלח

1/3 כוס שוקו צ'יפס

צילום שירן כהן

אופן ההכנה

בקערת מעבד מזון שמים טחינה, סוכר, מייפל, תמצית וניל וביצים.

טוחנים בפולסים עד קבלת תערובת חלקה ואחידה.

מעבירים לקערה ומוסיפים קקאו, קמח, מלח וסודה לשתייה.

מערבבים בעדינות בתנועות קיפול.

מוסיפים את השוקו צ'יפס ומערבבים בעדינות.

מעבירים לתבנית מרובעת ומשומנת היטב (התערובת צריכה להיות סמיכה מאוד).

מכניסים לתנור לחום של 180 מעלות למשך 20-30 דקות עד שהעוגה עולה מעט במרכזה ונשברת.

מוציאים לצינון מלא וחותכים לקוביות קטנות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר