גילרו מרחיבה את קו ייצור הטילונים ללא גלוטן עבור גלידות נסטלה

במפעל גילרו בבית שמש הוקמו מערכות אריזה חדשות ומערכות ייצור לאפייה ייעודיות למוצרים ללא גלוטן
גלידות נסטלה בבעלות אסם מרחיבה את הפעילות בתחום הללא גלוטן, ובגילרו נערכים לייצור מוגבר של טילון ללא גלוטן עבור גלידות המותג אשר נכנסות למגוון המוצרים בכל השנה

גילרו, יצרנית גביעי גלידה, וופלים וקישוטי עוגות, מרחיבה את קו המוצרים בתחום גביעי הגלידה ללא גלוטן עבור חברת גלידות נסטלה שבבעלות אסם. לאחרונה השיקה חברת גלידות נסטלה טילון אקסטרים Free עם וופל ללא גלוטן.  המוצר החדש פותח במיוחד לטובת ציבור הרגישים לצריכת גלוטן. הטילון הופץ בעבר במהדורה מוגבלת וכשרה לפסח, אך לאור הביקוש הרב הוחלט לשלבו כמוצר קבוע. הטילון משווק במאגדת שמכילה חמישה טילונים בטעם וניל ומוצעת לצרכן במחיר של כ- 35 שקלים.

צילום סטודיו אסם
צילום סטודיו אסם

במסגרת שיתוף הפעולה בין החברות ולאור הצלחת המוצר, הוחלט על הרחבת הפעילות ולהגברת הייצור בתחום זה. לשם כך רכשה גילרו קווי ייצור ואריזה מתקדמים לוופלים. במפעל בבית שמש, המעסיק 285 עובדים, הוקמו מערכות אריזה חדשות ומערכות ייצור לאפייה ייעודיות למוצרים ללא גלוטן. אבי גלברד, מנכ"ל גילרו, אומר: "תחום המוצרים ללא גלוטן הולך ומתפתח בארץ ובעולם, ואנו נערכים לאספקת ביקושים גוברים מיצרניות עולמיות. הטילון שפותח עבור גלידות נסטלה מיוצר בטכנולוגיה ייחודית וזיכה אותנו בפרסים בתחרויות מזון עולמיות".

צילום אפרת אשל
צילום אפרת אשל

גביעי הגלידריה של גילרו משווקים לכל מותגי הגלידה המובילים בישראל, בהם מפעלי הגלידה יוניליוור, שטראוס, בן אנד ג'ריס, ריו ופלדמן. בנוסף מייצרת גילרו ומספקת את מרבית גביעי הגלידה עבור שוק הגלידריות בארץ, ולנקודות מכירה של גלידה במסעדות כמקדונלד'ס, בורגר קינג, בורגר ראנץ', וגם גביעים לצריכה ביתית המיוצרים במותג הבית "עלמה", או במותגים פרטיים דוגמת אסם, שופרסל ומגה. גביעי הגלידריה עשויים ללא שומן מוקשה וללא רכיבים מהחי, מה שעושה אותם למתאימים לטבעונים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר