גספאצ'ו עגבניות בליווי עגבניית תמר במילוי סביצ'ה אינטיאס וקולי כוסברה

רק 29 קלוריות למנה חומרים לגספאצ'ו:1.5 קילו עגבניות תמר בשלות 3 פלפלים אדומים קלויים1 בצל סגול חתוך לרבעים3-2 שיני שום1 פלפל ירוק חריף מלח ופלפל4 פרוסות עבות של לחם לבן לא טרי, ללא הקרום, מפוררות 1/2 ליטר של מי קרח3 כפות שמן זיתאופן ההכנה:בקערת מעבד המזון שמים את המצרכים ומעבדים למחית חלקה. משלימים טעם בעזרת מלח ופלפל.מסננים ומעבירים לצלחת עמוקה, ומזלפים מעט שמן זית.עגבניית תמר במילוי סביצ'ה אינטיאס: חומרים: 1 עגבניית תמר 250 גר' נבטי חמניותמלח ופלפל 1/4 בצל סגול קצוץ50 גר' עלים של אורגנו 50 גר' זיתי קלמטה חצויותמעט שמן זיתמיץ לימון סחוט מלימון אחד100 גר' פילה אינטיאס חתוך לקוביות של 1 ס"מ.אופן ההכנה:חולטים את העגבנייה ומסירים את ראש ופנים העגבנייה.במקביל מניחים את שאר החומרים בקערה ומתבלים.ממלאים את העגבנייה וסוגרים עם ראש העגבנייה. חומרים לקולי כוסברה:500 גר' כוסברהשמן זית50 מ"ל מיץ לימון מלח ופלפלאופן ההכנה:חולטים את הכוסברה במים רותחים (מעבירים למי קרח).מסננים את הכוסברה וטוחנים במעבד מזון עם מעט שמן זית, מלח ופלפל.הרכבת המנה:בצלחת עמוקה מניחים את העגבנייה ויוצקים מסביב מעט מהמרק.מקשטים עם קולי כוסברה.צילום: יניב סופר

רק 29 קלוריות למנה

חומרים לגספאצ'ו:
1.5 קילו עגבניות תמר בשלות
3 פלפלים אדומים קלויים
1 בצל סגול חתוך לרבעים
3-2 שיני שום
1 פלפל ירוק חריף
מלח ופלפל
4 פרוסות עבות של לחם לבן לא טרי, ללא הקרום, מפוררות
1/2 ליטר של מי קרח
3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
בקערת מעבד המזון שמים את המצרכים ומעבדים למחית חלקה.
משלימים טעם בעזרת מלח ופלפל.
מסננים ומעבירים לצלחת עמוקה, ומזלפים מעט שמן זית.

עגבניית תמר במילוי סביצ'ה אינטיאס:
חומרים:
1 עגבניית תמר
250 גר' נבטי חמניות
מלח ופלפל
1/4 בצל סגול קצוץ
50 גר' עלים של אורגנו
50 גר' זיתי קלמטה חצויות
מעט שמן זית
מיץ לימון סחוט מלימון אחד
100 גר' פילה אינטיאס חתוך לקוביות של 1 ס"מ.

אופן ההכנה:
חולטים את העגבנייה ומסירים את ראש ופנים העגבנייה.
במקביל מניחים את שאר החומרים בקערה ומתבלים.
ממלאים את העגבנייה וסוגרים עם ראש העגבנייה.

חומרים לקולי כוסברה:
500 גר' כוסברה
שמן זית
50 מ"ל מיץ לימון
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
חולטים את הכוסברה במים רותחים (מעבירים למי קרח).
מסננים את הכוסברה וטוחנים במעבד מזון עם מעט שמן זית, מלח ופלפל.

הרכבת המנה:
בצלחת עמוקה מניחים את העגבנייה ויוצקים מסביב מעט מהמרק.
מקשטים עם קולי כוסברה.

צילום: יניב סופר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר