גרטן סנטה רוזה וגלידת פיסטוק

ל- 4 מנות/סועדים חומרים: 6 שזיפי סנטה רוזה קלופים חצויים ומגולענים4 כדורי גלידת פיסטוקחומרים לרוטב:250 מ"ל חלב250 מ"ל שמנת80 גר' סוכר½ מקל וניל2 חלמונים אופן ההכנה:להרתיח את החלב והשמנת עם מקל הוניל.לערבב את הביצים עם הסוכר.למזוג את הנוזל החם תוך ערבוב על הביצים.להחזיר לאש על אש קטנה ולבחוש עד שמסמיך.לסנן לקערה מקוררת ולצנן.אופן הרכבת המנה: לסדר שלשה חצאי שזיף בצלחת עמוקה.לצקת מהרוטב על הפרי.להכניס מתחת לגריל עד להשחמה.ולהגיש עם כדור גלידה מעל.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

ל- 4 מנות/סועדים


חומרים:
6 שזיפי סנטה רוזה קלופים חצויים ומגולענים
4 כדורי גלידת פיסטוק
חומרים לרוטב:
250 מ"ל חלב
250 מ"ל שמנת
80 גר' סוכר
½ מקל וניל
2 חלמונים


אופן ההכנה:
להרתיח את החלב והשמנת עם מקל הוניל.
לערבב את הביצים עם הסוכר.
למזוג את הנוזל החם תוך ערבוב על הביצים.
להחזיר לאש על אש קטנה ולבחוש עד שמסמיך.
לסנן לקערה מקוררת ולצנן.
אופן הרכבת המנה:
לסדר שלשה חצאי שזיף בצלחת עמוקה.
לצקת מהרוטב על הפרי.
להכניס מתחת לגריל עד להשחמה.
ולהגיש עם כדור גלידה מעל.




ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר