רכיבים
8 יחידות פילה אמנון בטמפרטורת מקרר
1/4 כוס שמן זית
5 שיני שום פרוסות
פלפל ירוק חתוך לקוביות של 2 ס"מ
פלפל אדום חתוך לקוביות של 2 ס"מ
2 כפיות גדושות רסק עגבניות
4 עגבניות חתוכות קצוץ דק
1/4 כוס מים
2 כפיות כמון טחון
2 כפיות סוכר
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שאטה גרוס
1/2 קופסת שימורים גרגרי חומוס מבושל
1 כף גדושה כוסברה טרייה קצוצה
אופן ההכנה
לשים במחבת שטוח ורחב שמן זית, שום ופלפלים חתוכים.
אחרי טיגון קל להוסיף את רסק העגבניות ולטגן כ- 2 דקות נוספות.
להוסיף למחבת את העגבניות הקצוצות, המים, הכמון, הסוכר, המלח, השאטה הגרוס, החומוסים והכוסברה.
לבשל כ-20 דקות עד להסמכה.
להוסיף את הדגים כשהצד של העור כלפי מטה.
לכסות את הדגים ברוטב ולבשל כ- 5 דקות נוספות.
הגשה
לפני ההגשה לקשט במעט עלי כוסברה טריים.