מצרכים:
1 ביצה
1/3 כוס (70 גרם) שמן
קצת פחות מחצי כוס (120 גרם) דבש
1/3 כוס (80 גרם) סוכר חום
1 כפית (3 גרם) קינמון
קורט מלח
2 כוסות (280 גרם) קמח בר-אל רב תכליתי ללא גלוטן
סוכר לבן לציפוי
אבקת סוכר לציפוי
אופן ההכנה:
בקערה, מקציפים קלות עם כלי מקציף ביצה ושמן לתערובת אחידה ובהירה.
מוסיפים לקערה דבש, סוכר חום, קינמון ומלח.
מערבבים שנית לאיחוד.
בקערה אחרת שמים את הקמח ומערבבים אותו קלות בעזרת מקציף.
מוסיפים לתערובת הרטובה.
מערבבים עד ליצירת בצק הומוגני.
עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לכשעה.
יוצרים כדורים קטנים, טובלים בסוכר לבן ואז באבקת סוכר ומניחים בתבנית.
אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות עד שהעוגיות נסדקות ומשחימות.