הזוכה הגדול בתחרות השף הצעיר של סן פלגרינו 2018: יאסוהירו פוג'יו מיפן

המנה של פוג'יו התבלטה מעל כולן הודות ליכולתו לספר את סיפורו האישי באמצעות הצלחת
המנה המנצחת Across the sea (מעבר לים) זכתה גם בפרס טעם של אותנטיות מטעם אקווה פאנה. את פרס חביבת הקהל קיבלה אליזבת פוקיו לנדאו נציגת דרום אמריקה

בגמר תחרות השף הצעיר של סן פלגרינו 2018 הוכרז יאסוהירו פוג'יו מיפן כזוכה הגדול, עם המנה אותה יצר בליווי המנטור השף לוקה פנטין, שנקראת Across the sea (מעבר לים). חבר השופטים העריך את המנות המתמודדות לפי חמישה כללי זהב: רכיבי המנה, מיומנות, גאונות, נראות ומסר. בהכרזה על המנה הזוכה צוין, כי בעוד שהשנה הרמה הכללית של התחרות הייתה מהגבוהות יותר, מנתו של פוג'יו התבלטה מעל כולן הודות ליכולתו לספר את סיפורו האישי באמצעות הצלחת.

השנה השתתפו בשיפוט גם 21 שפים ששימשו כמנטורים למתמודדים הצעירים, שהעניקו את הפרס "טעם של אותנטיות" מטעם אקווה פאנה. המנה הזוכה של יאסוהירו פוג'יו קיבלה גם פרס זה, הודות לשימוש במרכיבים יפניים מקומיים שמייצגים בכבוד את התרבות היפנית העשירה. את פרס חביב הקהל מטעם "קהילת חובבי הפיין דיינינג" המורכבת מ-30,000 פודיז, קיבלה אליזבת פוקיו לנדאו, נציגת דרום אמריקה, כחלק מהאג'נדה הקהילתית של קידום נשים בגסטרונומיה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר