המבורגר מנצח

על בסיס הלחמנייה יש להניח חסה, עגבנייה, מלפפון חמוץ ובצל לפי הטעם. מעל מניחים את הקציצה הצלויה. צילום אנטולי מיכאלו
מתכון של שף אילן פנחס מרשת ההמבורגרים BBB האומר כי הדבר החשוב ביותר הוא לתבל את הבשר כמו שאתם אוהבים. ניתן להוסיף חריפות, ארומה של עשבי תיבול טריים או יבשים, תבלינים כמו חוואייג' או ראס אל חנות

רכיבים ל-5 סועדים

300 גרם שייטל טחון גס

450 גרם אונטריב טחון גס

250 גרם שפונדרה טחון גס

10 גרם (2 כפיות) מלח

15 גרם (3 כפיות) פלפל שחור טחון דק

200 מ"ל (כוס) משקה סודה

1 בצל קצוץ מטוגן עד להזהבה

5 לחמניות המבורגר

1 עגבנייה פרוסה

5 עלי חסה רעננים

1 בצל פרוס

2 מלפפונים חמוצים פרוסים

רוטב איולי צ'יפוטלה

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את כל סוגי הבשר הטחון ומוסיפים את משקה הסודה והתבלינים.

לשים כדקה עד ליצירת תערובת אחידה (יש להימנע מלישת יתר).

מוסיפים את הבצל המטוגן ומערבבים עד להיטמעות אחידה בבשר.

יוצרים קציצות במשקל 250-200 גרם, בגובה 2 ס"מ.

מחממים מחבת כבדה (רצוי פסים) משומנת היטב ומניחים את הקציצות.

צולים משני הצדדים למידת העשייה הרצויה.

הרכבת המנה

על בסיס הלחמנייה יש להניח חסה, עגבנייה, מלפפון חמוץ ובצל לפי הטעם.

מעל מניחים את הקציצה הצלויה.

מגישים עם הרטבים  מעל או לצד המנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר