המבורגר מנצח של רשת BBB

מחממים מחבת כבדה משומנת היטב. מניחים את הקציצות וצולים משני הצדדים למידת העשייה הרצויה. צילום בועז לביא
מתכון של אילן פנחס – השף הראשי של רשת מסעדות ההמבורגרים BBB שמבוסס על שנות עבודה רבות והתמחות בהמבורגרים ובשרים על האש. המתכון ל-5 סועדים

רכיבים

300 גרם שייטל טחון גס

450 גרם אונטריב טחון גס

250 גרם שפונדרה טחון גס

10 גרם (2 כפיות) מלח

15 גרם (3 כפיות) פלפל שחור טחון דק

200 מ"ל (כוס) משקה סודה

1 בצל קצוץ מטוגן עד להזהבה

5 לחמניות המבורגר

1 עגבנייה פרוסה

5 עלי חסה רעננים

1 בצל פרוס

2 מלפפונים חמוצים פרוסים

רוטב איולי צ'יפוטלה

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את כל סוגי הבשר הטחון.

מוסיפים את משקה הסודה והתבלינים.

לשים במשך דקה עד יצירת תערובת אחידה (יש להימנע מלישת יתר).

מוסיפים את הבצל המטוגן ומערבבים עד להיטמעות אחידה בבשר.

יוצרים קציצות במשקל 250-200 גרם וגובה 2 ס"מ.

מחממים מחבת כבדה (רצוי פסים) משומנת היטב.

מניחים את הקציצות וצולים משני הצדדים למידת העשייה הרצויה.

הגשה

על בסיס הלחמנייה מניחים חסה, עגבנייה, מלפפון חמוץ ובצל לפי הטעם.

מעל מניחים את הקציצה הצלויה.

מגישים עם הרטבים  מעל או לצד המנה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר