הפטיסרי‭ ‬הטובות‭ ‬בפריז‭ – ‬מדריך‭ ‬לבוטיקי‭ ‬עוגות‭ ‬ומתוקים

ספר‭ ‬חדש‭ ‬זה לוקח‭ ‬אתכם‭ ‬למסע‭ ‬בין‭ ‬בתי‭ ‬העוגות‭ ‬והקינוחים‭ ‬הטובים‭ ‬ביותר‭ ‬בבירה‭ ‬הצרפתית‭ ‬ובין‭ ‬הסיפורים‭ ‬שעומדים‭ ‬מאחוריהם‭.‬ זוהי‭ ‬דרך‭ ‬מתוקה‭ ‬במיוחד‭ ‬להתיידד‭ ‬עם‭ ‬פריז‭ ‬ולהכיר‭ ‬מקצת‭ ‬מהתרבות‭ ‬ומההיסטוריה‭ ‬של‭ ‬העיר

הפטיסרי‭ ‬הטובות‭ ‬בפריז‭ – ‬מדריך‭ ‬לבוטיקי‭ ‬עוגות‭ ‬ומתוקים
מאת‭ ‬שרון‭ ‬היינריך
כולל‭ ‬מתכוני‭ ‬קונדיטוריה‭ ‬צרפתיים‭ ‬כשרים‭ ‬של‭ ‬מיקי‭ ‬שמו
עריכה: ‬זהרה‭ ‬רון
‬צילום‭ ‬פריז: ‬סיון‭ ‬אסקיו
‬צילום‭ ‬מנות: ‬מיכל‭ ‬רביבו
‬סגנון‭ ‬מנות: ‬גליה‭ ‬אורנן
עיצוב: סטודיו‭ ‬קרן‭ ‬וגולן
‬עריכה‭ ‬לשונית: ‬גלית‭ ‬חלילי
‬עריכה‭ ‬לשונית‭ ‬בצרפתית‭:‬ דורית‭ ‬דליות
הגהה: בשמת‭ ‬בר‭-‬עקיבא‬
הוצאת ‭ ‬LunchBox
המחיר ‮ ‬98 ₪
להשיג‭ ‬בחנויות‭ ‬הספרים‭ ‬ברחבי‭ ‬הארץ‭ו ‬באתר


מי‭ ‬‮‬הייתה‭ ‬הפילגש‭ ‬המלכותית‭ ‬שהטביעה‭ ‬את‭ ‬יגונה‭ ‬בשוקולד, איפה‭ ‬מוצאים‭ ‬את‭ ‬טארט‭ ‬הלימון‭ ‬הטוב‭ ‬ביותר‭ ‬בפריז, ‬מיהו‭ ‬היפני‭ ‬שלימד‭ ‬את‭ ‬הצרפתים‭ ‬לאכול‭ ‬קרואסון‭ ‬בטעם‭ ‬תה‭ ‬ירוק‭, ‬באיזו‭ ‬פטיסרי‭ ‬נפגשים‭ ‬יהודים‭ ‬ומוסלמים‭ ,‬היכן‭ ‬טועמים‭ ‬את‭ ‬קינוחי‭ ‬ההיי‭-‬טק‭ ‬העדכניים‭ ‬ביותר‭ ‬ואיפה‭ ‬את‭ ‬השוקולדים‭ ‬שנרקחו‭ ‬במיוחד‭ ‬למארי‭ ‬אנטואנט‭ ‬כדי‭ ‬לעזור‭ ‬לה‭ ‬להתגבר‭ ‬על‭ ‬כאבי‭ ‬הראש‭?‬

ספר‭ ‬חדש‭ ‬זה לוקח‭ ‬אתכם‭ ‬למסע‭ ‬בין‭ ‬בתי‭ ‬העוגות‭ ‬והקינוחים‭ ‬הטובים‭ ‬ביותר‭ ‬בבירה‭ ‬הצרפתית‭ ‬ובין‭ ‬הסיפורים‭ ‬שעומדים‭ ‬מאחוריהם‭.‬ זוהי‭ ‬דרך‭ ‬מתוקה‭ ‬במיוחד‭ ‬להתיידד‭ ‬עם‭ ‬פריז‭ ‬ולהכיר‭ ‬מקצת‭ ‬מהתרבות‭ ‬ומההיסטוריה‭ ‬של‭ ‬העיר.

שרון‭ ‬היינריך‭ ‬היא‭ ‬קונדיטורית‭ ‬ישראלית‭ ‬שחיה‭ ‬בפריז, ובעלת ‬הבלוג‬Paris Chez Sharon. ‬בספר‭ ‬היא‭ ‬מאפשרת‭ ‬הצצה‭ ‬אל‭ ‬מאחורי‭ ‬הקלעים‭ ‬של‭ ‬עולם‭ ‬הפטיסרי, ‬השוקולטרי‭ ‬והבולנז'רי‭ ‬בפריז‭ ‬וחולקת‭ ‬חוויות‭ ‬ממפגשים‭ ‬עם‭ ‬שף‭-‬פטיסיירים‭ ‬ועם‭ ‬שוקולטיירים‭ ‬נודעים‭.‬
לקינוח‭ ‬מצורפים‭ ‬מתכונים‭ ‬ממיטב‭ ‬מסורת‭ ‬הפטיסרי‭ ‬הצרפתית, ‬מוגשים‭ ‬לקורא‭ ‬הישראלי‭ ‬על‭ ‬ידי‭ ‬הקונדיטור‭ ‬מיקי‭ ‬שמו, ‬המאפשרים‭ ‬טעימה‭ ‬על‭ ‬קצה‭ ‬הלשון.‭

 

‬צילום ‬סטודיו‭ ‬קרן‭ ‬וגולן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר