מעבד מזון ProfiKubixx של בוש 
כמענה לשלל המוצרים הידניים החותכים בקלות ירקות לסלט, השיקה החברה מעבד מזון עם חידוש – חלק מיוחד המאפשר לחתוך ירקות ופירות לקוביות. זאת בנוסף למעבד מזון עם 3.9 ליטר קיבולת, בלנדר בעל 1.5 ליטר קיבולת, ושלל אביזרים לפריסה, חיתוך, גירוד, קיצוץ, לישה והקצפה.
את כל זה המעבד עושה היטב, כולל לישת בצק מחד וקיצוץ רכיבים שונים מאידך, ובכך הוא עונה על הציפיות. יחד עם כבל ארוך של 1.1 מטר ועיצוב נעים לעין, הוא משתלב היטב במטבח.
רק חיתוך הירקות והפירות לקוביות לוקה בחסר. מצד אחד, הוא אכן חותך אותם היטב לקוביות סימטריות, כמובטח. מצד שני, כמות גדולה מדי מהפרי/ירק אינה נחתכת ולמעשה נזרקת לאחר השימוש, וחבל.
1,199 ₪. להשיג בא.ל.מ, בסט ביי ובחנויות חשמל מובחרות.
Easy Serve של פעמית סטור
המוצר החדש של הרשת הוא בבחינת "איך לא חשבו על כך קודם". מדובר בכלי הגשה עשוי קש עם ידיות נירוסטה, המיועד להכיל תבנית אלומיניום חד פעמית. כך אפשר להכין מאפה או פשטידה בתבנית חד פעמית – ולהגיש אותה לשולחן בכלי מעוצב יותר.
בנוסף שומר הכלי על כך שהתבנית לא תשקע לצדדים, והתחתית העשויה מרצועות מתכת מאפשרת לשים אותו על משטח חימום.
עוד מעלה: ניתן לרכוש אותו בגדלים שונים, כולל לתבנית עגולה. גאוני.
29-38.9 ₪. להשיג בסניפי הרשת.
כותש שום של Kenwood 
המותג הוותיק מתחדש, ומשיק בישראל את ליין אביזרי המטבח שלו. במסגרת ההשקה הושקו 3 סדרות אביזרים וסדרת סכינים. בין המוצרים החדשים ניסינו את כותש השום של החברה. זהו אביזר מסיבי כמתבקש, שכותש שום בצורה מצוינת ובקלות יחסית.
בנוסף, ובניגוד למוצרים רבים אחרים, קל מאוד לנקותו לאחר השימוש. מה עוד צריך מכתוש שום?
89.9 ₪. להשיג בנקודות המכירה.
כוסות לילדים של NUK 
המותג הבינלאומי השיק בארצנו סדרה של כוסות המיועדת לקטנים. אקטיב קאפ לבני שנה ומעלה, וג'וניור קאפ לבני 3 ומעלה. הכוסות השונות מגיעות עם איורים של דיסני, והן עשויות פלסטיק קשיח וללא ביספינול A.
הכוס לבני השנה היתה במשקל הנכון לגיל הזה, ותפסן הנשיאה שלה הקל על השימוש. בנוסף, גם הפקק הלחיץ הצליח למנוע זליגה מיותרת של נוזלים, וכך הצליח הקטן לשתות מהבקבוק מבלי לגרום לבעיות בסביבה המיידית שלו.
59.9 לבקבוק נפח 300 מ"ל. להשיג בחנויות מתמחות לתינוקות וברשת שופרסל.
כוס פורצלן לחליטה של מילניום מרקטינג
הכוס המיוחדת של החברה היא מתנה שחובבי התה ישמח לקבל לקראת העונה הקרה. מדובר בכוס עשויה פורצלן לבן, עם חלק מיוחד בו ניתן לשים את הצמחים מהם עושים את התה. מכסה סיליקון – המגיע בצבעים שונים, לבחירה – שומר על החום של המשקה בזמן שהצמחים משחררים את טעמם ורכיביהם אל המים החמים.
בנוסף, לאחר כל שלבי ההכנה, נוח להחזיק בכוס ולשתות בה. מוצלח.
30 ₪. להשיג בנקודות המכירה.

תגובות
0