השף מאיר אדוני פתח במנהטן ביסטרו מזרח תיכוני מודרני – מסעדת NUR, כשאת האוכל מלווה תפריט יין שחלק רחב שלו מהמזרח התיכון: ישראל, לבנון ומרוקו, וכן בר גדול ותפריט קוקטיילים עשיר בהשראת המזרח התיכון.
בין המנות בתפריט של נור הניו-יורקית מוצאים חלק ממנות הדגל של מסעדות אדוני בישראל: קרואסון מח, טרטר פלשתיני, בר ים על פריקי, ומנות חדשות כמו גפילטע שרימפס, דונטס תמרים במילוי דג, קרפצ'יו חצילים וטחינה.
שותפיו של מאיר אדוני במסעדת נור שפתוחה כל יום מ- 17.00: דניאל שיין – יזם הייטק, וגדי פלג – המייסד של מאפיית לחמים בניו יורק. כל הפרטים והכתובת באתר מסעדת NUR
.