מותג המים סן פלגרינו יזם פרויקט קולינרי ראשון מסוגו בישראל, במסגרתו שפים מהמובילים בארץ יפתחו את בתיהם הפרטיים באופן חד פעמי, ויארחו מספר סועדים מצומצם לארוחת שף מלאה של 7 מנות, אשר הוכנה במטבחם הפרטי ועוצבה על ידם. כך הם יספקו לסועדים חוויה קולינרית עם אירוח אישי, הכוללת תפריט מגוון ועשיר אותו הגה השף, לצד הצצה לביתו ולסודותיו הפרטיים במטבח.
השפים אשר ישתתפו בפרויקט לפי סדר הארוחות במיזם Casa S. Pellegrino: שף יובל בן נריה – "טאיזו", "יא-פאן"- 6.5.18 בשעות 18:30 וב- 21:30; שף שאול בן אדרת – "התרנגול הכחול", "מר וגברת לי", קימל בגלבוע" – 13.5 וב- 22.5.18; שף מאיר אדוני – "בלו סקיי", לומינה", "נור" – 28.5.18– בשעות 18:30 וב- 21:30; שף דיוויד פרנקל – "פרונטו" – ב- 3.6 וב- 10.6.18; שף אוראל קמחי – "פופינה" – ב- 17.6 וב- 24.16.18.
הארוחות יכללו פתיחים, מנות ראשונות, מנות עיקריות וקינוחים, לצד שתייה קלה ומבחר יינות. רכישת כל ארוחה מספר ימים לפני מועד קיומה, באמצעות אתר הפרויקט קאזה סן פלגרינו. מספר המקומות בארוחות מוגבל. המחיר לסועד 350 ₪.