פרויקט של סן פלגרינו: שפים פותחים את בתיהם לארוחות שף חד פעמיות

צוואר טלה ממולא של השף שאול בן אדרת. צילום אמיר מנחם
פרויקט ראשון מסוגו פרי שיתוף פעולה בין השפים שאול בן-אדרת, דיוויד פרנקל, אוראל קמחי, יובל בן- נריה ומאיר אדוני עם מותג סן פלגרינו. המטרה ליצור חוויה קולינרית ייחודית וארוחה בלתי נשכחת, אך לא במסעדה אלא בבית השף

מותג המים סן פלגרינו יזם פרויקט קולינרי ראשון מסוגו בישראל, במסגרתו שפים מהמובילים בארץ יפתחו את בתיהם הפרטיים באופן חד פעמי, ויארחו מספר סועדים מצומצם לארוחת שף מלאה של 7 מנות, אשר הוכנה במטבחם הפרטי ועוצבה על ידם. כך הם יספקו לסועדים חוויה קולינרית עם אירוח אישי, הכוללת תפריט מגוון ועשיר אותו הגה השף, לצד הצצה לביתו ולסודותיו הפרטיים במטבח.

שף מאיר אדוני. צילום אמיר מנחם
שף מאיר אדוני. צילום אמיר מנחם

השפים אשר ישתתפו בפרויקט לפי סדר הארוחות במיזם Casa S. Pellegrino: שף יובל בן נריה – "טאיזו", "יא-פאן"- 6.5.18 בשעות 18:30 וב- 21:30; שף שאול בן אדרת – "התרנגול הכחול", "מר וגברת לי", קימל בגלבוע" – 13.5 וב- 22.5.18; שף מאיר אדוני – "בלו סקיי", לומינה", "נור" – 28.5.18– בשעות 18:30 וב- 21:30; שף דיוויד פרנקל – "פרונטו" – ב- 3.6 וב- 10.6.18; שף אוראל קמחי – "פופינה" – ב- 17.6 וב- 24.16.18.

אספרגוס צלוי על האש וביצה עלומה של השף אוראל קמחי. צילום אמיר מנחם
אספרגוס צלוי על האש וביצה עלומה של השף אוראל קמחי. צילום אמיר מנחם

הארוחות יכללו פתיחים, מנות ראשונות, מנות עיקריות וקינוחים, לצד שתייה קלה ומבחר יינות. רכישת כל ארוחה מספר ימים לפני מועד קיומה, באמצעות אתר הפרויקט קאזה סן פלגרינו. מספר המקומות בארוחות מוגבל. המחיר לסועד 350 ₪.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר