מותג האפייה דני וגלית מציע עתה עוגיות מועשרות בחלבון על בסיס תשלובת חלבונים מהצומח. לפי החברה, כל חומרי הגלם טבעיים ואיכותיים, וללא תחליפים מלאכותיים. הם מייעדים את הסדרה לספורטאים ולכל מי שמקפיד על תזונה בריאה ומאוזנת, ולדבריהם בעוד כל חטיפי החלבון הקיימים היום בשוק מיובאים, הרי העוגיות של דני וגלית מיוצרות בישראל. בסדרה שלושה טעמים: חלבה, חמאת בוטנים, ושוקולד.
עוגיות חלבה מועשרות בחלבון – חלבה ללא תוספת סוכר (64%): טחינה אורגנית ואגבה, תשלובת חלבונים: חלבון סויה, חלבון אורז וחלבון אפונה, אגבה, פצפוצי אורז מלא.
עוגיות חמאת בוטנים מועשרות בחלבון – חמאת בוטנים (34%), תשלובת חלבונים: חלבון סויה, חלבון אורז וחלבון אפונה, פצפוצי אורז מלא, בוטנים גרוסים.
עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד מועשרות בחלבון – חמאת בוטנים (23%), תשלובת חלבונים: חלבון סויה, חלבון אורז וחלבון אפונה, אגבה, שוקולד מריר (22%), פצפוצי אורז מלא, בוטנים גרוסים.
המחיר החל מ- 20 ₪. להשיג ברשתות הטבע, בגרין של שופרסל ומרכולים ברחבי הארץ. בירור נקודת מכירה קרובה באתר