חדש מדני וגלית: עוגיות Nutribreak מועשרות בחלבונים מהצומח

עוגיות הסדרה מיועדות לספורטאים ולכל מי שמקפיד על תזונה בריאה ומאוזנת. צילום אינה גוטמן
מותג האפייה דני וגלית מתמחה באפייה בריאה של עוגיות, מלוחים ומוצרי אפייה מ-100% דגנים מלאים, ללא שומן טראנס, ללא חומרים משמרים, ללא ממתיקים מלאכותיים תוך הקפדה על חומרי גלם איכותיים. כל המוצרים מתאימים גם לטבעונים

מותג האפייה דני וגלית מציע עתה עוגיות מועשרות בחלבון על בסיס תשלובת חלבונים מהצומח. לפי החברה, כל חומרי הגלם טבעיים ואיכותיים, וללא תחליפים מלאכותיים. הם מייעדים את הסדרה לספורטאים ולכל מי שמקפיד על תזונה בריאה ומאוזנת, ולדבריהם בעוד כל חטיפי החלבון הקיימים היום בשוק מיובאים, הרי העוגיות  של  דני וגלית מיוצרות בישראל. בסדרה שלושה טעמים: חלבה, חמאת בוטנים, ושוקולד.

צילום אינה גוטמן
צילום אינה גוטמן

עוגיות חלבה מועשרות בחלבון – חלבה ללא תוספת סוכר (64%): טחינה אורגנית ואגבה, תשלובת חלבונים: חלבון סויה, חלבון אורז וחלבון אפונה, אגבה, פצפוצי אורז מלא.

עוגיות חמאת בוטנים מועשרות בחלבון – חמאת בוטנים (34%), תשלובת חלבונים: חלבון סויה, חלבון אורז וחלבון אפונה, פצפוצי אורז מלא, בוטנים גרוסים.

עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד מועשרות בחלבון – חמאת בוטנים (23%), תשלובת חלבונים: חלבון סויה, חלבון אורז וחלבון אפונה, אגבה, שוקולד מריר (22%), פצפוצי אורז מלא, בוטנים גרוסים.

המחיר החל מ- 20 ₪. להשיג ברשתות הטבע, בגרין של שופרסל ומרכולים ברחבי הארץ. בירור נקודת מכירה קרובה באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר