רכיבים ל-8 עוגיות
לעוגיות
2 כפות מדידה של אבקת חלבון בטעם שוקולד
60 גרם שיבולת שועל
1 בננה בשלה מעוכה
1 כף דבש
1 כף חמאת אגוזי לוז
לציפוי
20 גרם שוקולד מריר מומס
1 כף אגוזי לוז קצוצים
אופן ההכנה
עוגיות
מכניסים את כל רכיבי העוגיות למעבד מזון.
מערבלים עד קבלת תערובת אחידה.
מחלקים את התערובת ל-8 כדורים.
משטחים ליצירת צורת עוגייה.
ציפוי
מזלפים שוקולד מריר מומס.
מפזרים את אגוזי הלוז הקצוצים על העוגיות להגשה.