עוגיות שוקולד ואגוזי לוז מועשרות בחלבון

ציפוי העוגיות: מזלפים שוקולד מריר מומס. מפזרים את אגוזי הלוז הקצוצים על העוגיות להגשה
במיוחד לחובבי השוקולד מציעה הרבלייף מתכון לקינוח שוקולדי ללא אפייה. מושלם וגם בריא ומועשר בחלבון: עוגיות שוקולד ואגוזי לוז

רכיבים ל-8 עוגיות

לעוגיות

2 כפות מדידה של אבקת חלבון בטעם שוקולד

60 גרם שיבולת שועל

1 בננה בשלה מעוכה

1 כף דבש

1 כף חמאת אגוזי לוז

לציפוי

20 גרם שוקולד מריר מומס

1 כף אגוזי לוז קצוצים

אופן ההכנה

עוגיות

מכניסים את כל רכיבי העוגיות למעבד מזון.

מערבלים עד קבלת תערובת אחידה.

מחלקים את התערובת ל-8 כדורים.

משטחים ליצירת צורת עוגייה.

ציפוי

מזלפים שוקולד מריר מומס.

מפזרים את אגוזי הלוז הקצוצים על העוגיות להגשה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר