הביקוש למוצרים ללא גלוטן הולך וגובר, גם מאלה הרגישים לגלוטן וגם אצל צרכנים מפחיתי או נמנעי גלוטן מסיבות בריאותיות ואחרות. עתה, לראשונה ניתן יהיה למצוא ברשתות השיווק בישראל גם פסטות מצוננות ללא גלוטן שמיוצרות באיטליה ומגיעות ממנה.
הסדרה החדשה כוללת עלי לזניה, פסטה טלטיאטלה, טורטליני ממולא גבינות, טורטליני מוצרלה ועגבניות, וטורטליני ממולא בריקוטה ותרד. הפסטות עשויות מתערובת של קמח תירס, אורז ועדשים, ומרכיבים טבעיים וללא חומרים משמרים.
מדובר בפסטות טריות ומצוננות, שהבישול שלהן מתבצע דרך השריה במים רותחים למשך ארבע דקות. מה שנשאר זה להוסיף רטבים מתאימים וליהנות מפסטה טעימה ללא גלוטן.