מצרכים
לשכבת השוקולד
250 גרם ביסקוויטים בטעם שוקולד
100 גרם חלבה וניל חתוכה לקוביות
100 גרם חמאה
¾ כוס סוכר
½ כוס קקאו
½ כוס מים
1 כפית קפה נמס
לשכבת הגבינה
250 מ"ל שמנת להקצפה
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות פודינג וניל
200 גרם גבינת שמנת
100 גרם חלבה וניל מפוררת
לגנאש
150 גרם שוקולד מריר
150 גרם שמנת להקצפה 38%
אופן ההכנה
מכינים את שכבת השוקולד
מפוררים דק את הביסקוויטים (אפשר במעבד מזון) ומכניסים לקערה.
מוסיפים קוביות חלבה ומערבבים.
מכניסים לסיר נפרד חמאה, סוכר, קקאו, מים וקפה נמס.
מביאים לרתיחה ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שכל החמאה נמסה.
מורידים מהאש ומצננים קצת.
מוסיפים לקערת הפירורים ומערבבים.
יוצקים את התערובת לתבנית ומהדקים.
מקציפים שמנת עם אבקת סוכר ופודינג עד שמתקבל קרם יציב.
מוסיפים גבינה ומערבבים היטב.
מוסיפים פירורי חלבה ומערבבים.
יוצקים את התערובת מעל לשכבת השוקולד.
מיישרים ומכניסים להתייצבות במקרר.
מכינים גנאש
ממיסים ביחד בפולסים שוקולד ושמנת.
מערבבים עד שכל השוקולד נמס ומתקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
יוצקים את הגנאש מעל העוגה.
מכניסים להתייצבות במקרר.
מוציאים מהמקרר וחותכים למלבנים.
מקשטים בפירורי חלבה מלמעלה ומגישים.
למתכונים נוספים של misspetel היכנסו לכאן