חיתוכיות שוקולד גבינה וחלבה

מוציאים מהמקרר וחותכים למלבנים. מקשטים בפירורי חלבה מלמעלה ומגישים. צילום שרית נובק
שרית נובק – הלא היא misspetel, מציעה עבור יצרנית הטחינה והחלבה בראכה מתכון לחיתוכיות שמשלב טעמים משלימים של שוקולד גבינה וחלבה

מצרכים

לשכבת השוקולד

250 גרם ביסקוויטים בטעם שוקולד

100 גרם חלבה וניל חתוכה לקוביות

100 גרם חמאה

¾ כוס סוכר

½ כוס קקאו

½ כוס מים

1 כפית קפה נמס

לשכבת הגבינה

250 מ"ל שמנת להקצפה

2 כפות אבקת סוכר

2 כפות פודינג וניל

200 גרם גבינת שמנת

100 גרם חלבה וניל מפוררת

לגנאש

150 גרם שוקולד מריר

150 גרם שמנת להקצפה 38%

צילום שרית נובק

אופן ההכנה

מכינים את שכבת השוקולד

מפוררים דק את הביסקוויטים (אפשר במעבד מזון) ומכניסים לקערה.

מוסיפים קוביות חלבה ומערבבים.

מכניסים לסיר נפרד חמאה, סוכר, קקאו, מים וקפה נמס.

מביאים לרתיחה ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שכל החמאה נמסה.

מורידים מהאש ומצננים קצת.

מוסיפים לקערת הפירורים ומערבבים.

יוצקים את התערובת לתבנית ומהדקים.

מקציפים שמנת עם אבקת סוכר ופודינג עד שמתקבל קרם יציב.

מוסיפים גבינה ומערבבים היטב.

מוסיפים פירורי חלבה ומערבבים.

יוצקים את התערובת מעל לשכבת השוקולד.

מיישרים ומכניסים להתייצבות במקרר.

מכינים גנאש

ממיסים ביחד בפולסים שוקולד ושמנת.

מערבבים עד שכל השוקולד נמס ומתקבלת תערובת חלקה ומבריקה.

יוצקים את הגנאש מעל העוגה.

מכניסים להתייצבות במקרר.

מוציאים מהמקרר וחותכים למלבנים.

מקשטים בפירורי חלבה מלמעלה ומגישים.

למתכונים נוספים של misspetel היכנסו לכאן

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר