חמין עוף וחיטה

6 מנות, 400 קלוריות למנהמצרכים:6 כרעיים (טריות)2 כוסות גרעיני חיטה שטופים ומושרים במים קרים 3 שעות2 בצל יבש (חתוך ל-4)4 שיני שום שלמות קלופות1 כפית חוויאג' למרק1 כף אבקת מרק עוף (ללא מונוסודיום גלוטמט)מלח ופלפל שחור3 כפות שמן קנולהאופן ההכנה:בסיר כבד המתאים לתנור מטגנים את העוף בשמן עד להשחמה.מוציאים הצידה ומוסיפים את הבצל, משחימים ומוסיפים את החיטה והשום.מתבלים בפלפל וחוויאג', מערבבים היטב ומכסים ב-3 ליטר מים רתוחים.מוסיפים אבקת מרק ומחזירים את העוף.שומרים על רתיחה עדינה למשך שעתיים. בודקים נוזלים (מוסיפים רק מים רותחים, ותמיד המים חייבים לכסות את החמין + מעט מעל).מוסיפים מלח לפי הטעם.מכניסים לתנור לחום של 100 מעלות למשך הלילה.יעל חורי היא דיאטנית קלינית B.Sc מהאתר EDIET www.ediet.co.il

6 מנות, 400 קלוריות למנה

מצרכים:
6 כרעיים (טריות)
2 כוסות גרעיני חיטה שטופים ומושרים במים קרים 3 שעות
2 בצל יבש (חתוך ל-4)
4 שיני שום שלמות קלופות
1 כפית חוויאג' למרק
1 כף אבקת מרק עוף (ללא מונוסודיום גלוטמט)
מלח ופלפל שחור
3 כפות שמן קנולה

אופן ההכנה:
בסיר כבד המתאים לתנור מטגנים את העוף בשמן עד להשחמה.
מוציאים הצידה ומוסיפים את הבצל, משחימים ומוסיפים את החיטה והשום.
מתבלים בפלפל וחוויאג', מערבבים היטב ומכסים ב-3 ליטר מים רתוחים.
מוסיפים אבקת מרק ומחזירים את העוף.
שומרים על רתיחה עדינה למשך שעתיים.
בודקים נוזלים (מוסיפים רק מים רותחים, ותמיד המים חייבים לכסות את החמין + מעט מעל).
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מכניסים לתנור לחום של 100 מעלות למשך הלילה.

יעל חורי היא דיאטנית קלינית B.Sc מהאתר EDIET
www.ediet.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר