טורטליני ראגו עם אפונה ועגבניות

מנמיכים את האש. מוסיפים את הטורטליני והפטרוזיליה. מערבבים בזהירות ומגישים חם. צילום אסף אמברם
חברת "פסטה ריקו" המתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה מתכון לתבשיל טעים שמוכן בקלות ובמהירות ויכול לשמש כמנה עיקרית או כתוספת בארוחה

מצרכים ל-4 מנות

1 חבילה טורטליני כמו טורטליני ראגו מכסה אנטרקוט של פסטה ריקו

1 כוס אפונה מופשרת

2 כוסות עגבניות שרי חצויות

3 שיני שום פרוסות

1 בצל סגול חתוך לרצועות

1 כוס מי בישול של הטורטליני

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור גרוס

1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה דק

5 כפות שמן זית

צילום אסף אמברם

אופן ההכנה

מבשלים את הטורטליני על פי ההוראות על האריזה ומסננים. שומרים כוס אחת ממי הבישול.

במחבת רחבה שמים שמן זית ובצל סגול.

מטגנים כ- 5 דקות.

מוסיפים שום, חצאי עגבניות וכוס אפונה.

מערבבים, מוסיפים תבלינים וכוס ממי הבישול.

מביאים לרתיחה.

מנמיכים את האש.

מוסיפים את הטורטליני והפטרוזיליה.

מערבבים בזהירות ומגישים חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר