מצרכים ל-4 מנות
1 חבילה טורטליני כמו טורטליני ראגו מכסה אנטרקוט של פסטה ריקו
1 כוס אפונה מופשרת
2 כוסות עגבניות שרי חצויות
3 שיני שום פרוסות
1 בצל סגול חתוך לרצועות
1 כוס מי בישול של הטורטליני
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
5 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מבשלים את הטורטליני על פי ההוראות על האריזה ומסננים. שומרים כוס אחת ממי הבישול.
במחבת רחבה שמים שמן זית ובצל סגול.
מטגנים כ- 5 דקות.
מוסיפים שום, חצאי עגבניות וכוס אפונה.
מערבבים, מוסיפים תבלינים וכוס ממי הבישול.
מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש.
מוסיפים את הטורטליני והפטרוזיליה.
מערבבים בזהירות ומגישים חם.