מצרכים
200 גרם שקדים קצוצים
15 תמרים גדולים
30 גרם קמח מצה או פירורי מצה
20 גרם אבקת קקאו
1 כפית גרידת תפוז וליים
100 גרם שוקולד מריר
10 גרם ממרח אגוזי לוז
קורט מלח ים
אופן ההכנה
מכניסים לקערה שקדים קצוצים, שיבולת שועל, אבקת קקאו ומלח.
מתחילים לפורר את המרכיבים.
מסירים את הגלעינים מהתמרים ומשרים אותם במים חמימים למשך 10 דקות.
מוסיפים לקערה את התמרים, ממרח אגוזי הלוז וגרידת התפוז או ליים.
מרפדים תבנית בנייר אפייה.
יוצרים מהבצק כדורים בגודל הרצוי ומניחים על נייר הפרגמנט.
ממיסים את השוקולד על בן-מארי.
טובלים את הכדורים בשוקולד.
מגלגלים אותם בשקדים מרוסקים.