טראפל שוקולד

ממיסים את השוקולד על בן-מארי. טובלים את הכדורים בשוקולד ומגלגלים אותם בשקדים מרוסקים
נוטים לחשוב שבחג הפסח אפשרויות המזון מצומצמות ויש להסתפק בחומרי גלם ומאכלים בסיסיים בלבד אך מדובר במיתוס שקל מאוד לנפץ בעזרת מתכונים מגוונים המתאימים לתזונה כשרה לפסח. המומחים של מותג מכשירי החשמל הבינלאומי Beko מציעים מתכון לקינוח טעים כשרת לפסח (לאוכלי קטניות)

מצרכים

200 גרם שקדים קצוצים

15 תמרים גדולים

30 גרם קמח מצה או פירורי מצה

20 גרם אבקת קקאו

1 כפית גרידת תפוז וליים

100 גרם שוקולד מריר

10 גרם ממרח אגוזי לוז

קורט מלח ים

אופן ההכנה

מכניסים לקערה שקדים קצוצים, שיבולת שועל, אבקת קקאו ומלח.

מתחילים לפורר את המרכיבים.

מסירים את הגלעינים מהתמרים ומשרים אותם במים חמימים למשך 10 דקות.

מוסיפים לקערה את התמרים, ממרח אגוזי הלוז וגרידת התפוז או ליים.

מרפדים תבנית בנייר אפייה.

יוצרים מהבצק כדורים בגודל הרצוי ומניחים על נייר הפרגמנט.

ממיסים את השוקולד על בן-מארי.

טובלים את הכדורים בשוקולד.

מגלגלים אותם בשקדים מרוסקים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר