סלט אננס אבוקדו ומלפפונים

מוסיפים את קוביות האבוקדו, אננס, פלפל חריף ועשבי תיבול. מזליפים מיץ לימון ומערבבים. צילום הדס ניצן
"חקלאי גרנות" – מפיצת אבוקדו פירות וירקות לרשתות מזון, מציעה מתכון לסלט צבעוני עשיר בטעמים ומשלב פירות וירקות

מצרכים ל-2 מנות

1 אבוקדו כמו של חקלאי גרנות קלוף וחתוך לקוביות

1/4 אננס קלוף וחתוך לקוביות

2 מלפפונים

1 פלפל אדום חריף קצוץ ללא הגרעינים

חופן עלי נענע או כוסברה קרועים גס

1/2 לימון

2 כפות שמן זית

קורט מלח ופלפל

צילום הדס ניצן

אופן ההכנה

חוצים את המלפפונים ובעזרת כפית מורידים את הגרעינים.

חותכים את המלפפונים לקוביות ומניחים בקערה.

מוסיפים את קוביות האבוקדו, אננס, פלפל חריף ועשבי תיבול.

מזליפים מיץ לימון ומערבבים.

מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים שמן זית ומערבבים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר