יינות יקב טורא מתארחים בהילטון תל אביב

בתמונה ליאור כהנא מנהל מזון ומשקאות הילטון תל אביב עם ורד בן סעדון בעלת יקב טורא. צילום מוטי ורסס
מגוון יינות היקב מאוזנים ובעלי טעם וארומה הנובעים מהטרואר ומתנאי גידול טובים

ורד בן סעדון – הבעלים של יקב טורא, הגיעה לביקור במלון הילטון תל אביב בעקבות שילוב שניים מיינות היקב בתפריט היינות הנמכרים בלובי המלון. הילטון. טורא הינו יקב אחוזה משפחתי (Estate Winery) , בעלי היקב, ארז וורד בן סעדון, הם גם בעלי הכרמים שמענביהם מיוצרים היינות. היקב הוקם בשנת 2003, ומהבציר הראשון בו יוצרו 1,200 בקבוקים גדל המספר בהתמדה, והיקב הגיע לייצור של כ- 100,000 בקבוקים בשנה. כרמי היין נטועים החל משנת 1997 ביישוב ברכה בשומרון – אזור עם תנאים אופטימליים לגידול ענבי יין ואיכותיים.

צילום מוטי ורסס
צילום מוטי ורסס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר