ילדים אופים

הספר מיועד לילדים שרוצים ללמוד לאפות, אבל לא רק להם, אלא גם לכל האופים המתחילים, בכל גיל, העושים את צעדיהם הראשונים לעבר תנור האפייה

ילדים אופים
הספר לאופים המתחילים – עוגות ומאפים לכל אירוע ולכל הזדמנות
מאת דנית סלומון
צילום ועיצוב: יהודה סלומון
הוצאת "קוראים"
המחיר 94 ₪
להשיג בחנויות וברשתות הספרים

ילדים אופים הוא ספר המשך והשלמה לספרה רב־המכר של דנית סלומון, "פיצהפיתה ועוד מאכלים שילדים אוהבים" שיצא אף הוא בהוצאת "קוראים".
הספר מיועד לילדים שרוצים ללמוד לאפות, אבל לא רק להם, אלא גם לכל האופים המתחילים, בכל גיל, העושים את צעדיהם הראשונים לעבר תנור האפייה.

דנית סלומון אומרת: "אפייה בעיני היא תענוג, יצירתיות, טעם טוב ותחושת ביתיות. וכי מה יותר ביתי ומתגמל מלפנק ולהתפנק בעוגה משובחת, במאפה ריחני, או בעוגייה מתוקה?"

בעזרת המתכונים וההסברים שבספר ניתן להכין מבחר גדול של עוגות ומאפים לכל אירוע ולכל הזדמנות: עוגת שוקולד ביתית קלה ומהירה ועוגת שוקולד חגיגית עם קרם ועיטורים; עוגת ספוג עם ריבה וקצפת ועוגת קוקוס עם ג'לי ופירות; פאי באנופי עשיר וטורט מוס שוקולד וחלב; עוגת גבינה ביתית ועוגת ביסקוויטים עם קרם גבינה ותותים; עוגות סווארין בסירופ וקצפת ומאפי שיפון עם אגסים וגבינה; כרוכיות מתוקות מבצק שמנת וסהרוני שמרים ושוקולד; פחזניות גבינה מלוחות וקיש גבינה וקישואים; עוגות בחושות; עוגות מוקצפות; עוגות פרי ועוגות קרם; עוגות גבינה; עוגות שמרים; בראוניז, עוגיות.

מכיוון שהספר מיועד לאופים מתחילים, ההוראות כתובות בצורה פשוטה, ברורה ומפורטת עד לרמה הבסיסית, כדי שגם אופים בלתי מנוסים יוכלו לאפות לפיו, והמתכונים מלווים בתמונות של שלבי ההכנה ושל התוצאה המוגמרת.
לצד המתכונים תמצאו בספר ביאורים למונחי בישול נפוצים, כללי בטיחות והיגיינה, רשימת אבזרים וכלים שימושיים, הסברים על מצרכים ומוצרים פחות מוכרים ושלל טיפים ועצות, שיסייעו לאופה המתחיל למצוא את דרכו במטבח.
כל מתכון מלווה בתמונות שמאיירות את שלבי ההכנה ומציגות את התוצאה המוגמרת.

דנית סלומון היא מחברת ספרי בישול רבי־מכר כמו: עוגות בקלי קלות, שוקולד ושושנים, פיצהפיתה, קטנטנות – קאפקייקס בקלי קלות, קציצות בקלי קלות, עוגה פרווה לקינוח, שוקולד בריבוע – הבראוניז הכי טובות.

דנית היא בשלנית ומתכונאית מנוסה, ולפני שהחלה לפרסם ספרי בישול התמחתה במשך שנים בכתיבת מתכונים ובעריכת ספרי בישול וספרי דיאטה. בין השאר ערכה את מוסף הבישול "זמנים במטבח" בידיעות אחרונות ואת מוסף הבישול "תפריט" בעולם האישה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר