לקראת פתיחת שנת הלימודים האקדמית חתמו יקבי רמת הגולן (המנכ"לית ענת לוי בתמונה) וחברת נ.כ.ס – חברה בת של אגודת הסטודנטים של אוניברסיטת תל אביב, על הסכם שיתוף
פעולה.
במסגרת שיתוף הפעולה יהיו יקבי רמת הגולן נותני החסות הראשיים לסדרת ההופעות 'רוק בצהריים', המתקיימת מדי יום רביעי במרכז הקמפוס של אוניברסיטת ת"א, במסגרתה ניתנת חשיפה להרכבי מוזיקה חדשים וסטודנטיאליים. במהלך האירועים ימכרו כוסות יין במחירים מיוחדים.
בנוסף יערכו יקבי רמת הגולן סדנאות יין לסטודנטים, ללא תשלום ומתוך כוונה להשריש את תרבות היין בקרב קהל הסטודנטים. כמו-כן, ישולבו תכנים מעולם היין במגזין 'תזה' של הסטודנטים, אשר ייכתבו על-ידי אנשי מקצוע.
מנכ"ל חברת נ.כ.ס, גיא קלנר, אומר: "שיתוף הפעולה עם יקבי רמת הגולן משלב פלטפורמות שונות על-פי פריסה ממוקדת ונכונה, על-מנת למקסם את הזהות בין המותג לקהל. אנו מאמינים כי נוכל לסייע ליקבי רמת הגולן להגיע לקהלים צעירים ומפולחים באופן ישיר ומקצועי, ולהרחיב את המודעות בכל הקשור לתרבות היין בישראל".

תגובות
0