רכיבים למטבל
1 יוגורט צמחי לא ממותק
2 עלי נענע
1 כפית שום טחון
½ בצל ירוק
1 כפית כמון
1 כפית אורגנו מיובש
1 כפית שמן זית כתית מעולה
מלח
רכיבים לירקות הצלויים
1 פלפל אדום
1 בצל סגול
חופן אספרגוס
½ חציל
1 קישוא
חופן פטריות
2 תפוחי אדמה קטנים
שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
למטבל
יוצקים את היוגורט לקערה.
קוצצים דק את עלי הנענע והבצל.
מוסיפים אותם לקערה.
מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים היטב.
מקשטים בעלי נענע ומעט שמן ומניחים בצד.
לצליית הירקות
שוטפים וחותכים אותם לרצועות ופרוסות (למעט האספרגוס).
מברישים את הירקות במעט שמן זית.
מוסיפים מלח ופלפל.
מכניסים את הירקות לתנור ומבשלים עד שהירקות מזהיבים.
את הפטריות והבצל יש להוסיף בשלב מאוחר יותר כי הם מתבשלים במהירות.
הגשה
מגישים על צלחת או מגש ומקשטים ברוטב היוגורט.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה