כנאפה בשר עם אטריות אורז

הופכים את אטריות האורז לצלחת ומחזירים למחבת לטיגון של 4 דקות נוספות. מגישים עם טחינה ופיסטוקים ו-או פטרוזיליה מעל
למארחים במהלך פסח השואלים מה להגיש כמנה ראשונה, מרשימה עשירה וטעימה שתהפוך לכוכבת החג מציע מותג מאסטר שף מתכון כשר לפסח וקל להכנה

חומרים למחבת בקוטר 24 ס״מ

200 גרם אטריות אורז דקות כמו של מאסטר שף

350 גרם בקר טחון

5-6 כפות שמן זית

1 בצל קצוץ

1 שן שום כתושה

מלח ופלפל

1 כף בהרט

1 כפית כורכום

להגשה

טחינה

פטרוזיליה ו-או פיסטוקים גרוסים

אופן ההכנה

משרים אטריות במים לשעה עד לריכוך.

מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים בשר ושום.

מערבבים ומפרידים לפירורים תוך כדי טיגון 3-4 דקות.

מתבלים במלח, פלפל וחצי כף בהרט.

מסננים את האטריות ומערבבים בקערה עם 2 כפות שמן זית, מלח, חצי כף בהרט וכורכום. ח

שוב לערבב היטב כדי לתבל את כל האטריות ולצבוע אותן בכורכום.

משמנים מחבת ב-2 כפות שמן זית.

מרפדים בחצי מכמות האטריות.

משטחים מעליהן את הבשר המתובל.

מניחים שכבה נוספת של אטריות אורז.

ממשיכים לטגן 4-5 דקות או עד שרואים שהאטריות מתייצבות ומזהיבות מעט.

הופכים לצלחת ומחזירים למחבת לטיגון של 4 דקות נוספות.

הגשה

מגישים עם טחינה ופיסטוקים ו-או פטרוזיליה מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר